Segertåget rullar vidare i Miami – Söndagsspelen
25 mars, 2018
Ett VM har ingenting med kvalspelet att göra – Av Marcus Birro
27 mars, 2018

Ganska så väntade resultat från igår. Kanske värt ändå och att påpeka att världstrean Dimitrov åkte ut och även om oddsbolagen fortsatt envisas med att ge honom på tok för högt favoritskap i både sina matcher och på outrightspelen var det inte särskilt förvånande att Chardy besegrade honom igår.

Ganska så jämna 16-delsmatcher idag. Tycker priserna på dem flesta känns ganska så korrekta och inget vi plockar på oss ännu i allafall. Kan ske oddsändringar ju närmre start vi kommer. Dem spel vi redan nu placerar vi odds som känns spelvärda till mycket bra odds är följande;

Carreno busta – Steve Johnson. Spel Carreno Busta 1,95 BETHARD

Här ska spanjoren Carreno Busta vara mycket större favorit i min bok. Steve Johnson har varit usel under en lång period medan CB verkligen hittat formen till Miami och slaktade Istomin i förra rundan. Steve Johnsons totalt ickefungerande backhand kommer inte kunna stå emot dem längre bollduellerna och det här ska Carreno Busta vinna. 1,95 är väldigt högt tycker jag och vi spelar Carreno Busta att vinna.

Alexander Zverev vs David Ferrer. Spel Ferrer 2,6 BETHARD

Vad har hänt med Zverev egentligen? Det var ju i år som han skulle slå igenom på allvar och kanske rentav plocka hem en Grand Slam-titel. Finns såklart all tid i världen för det men som det ser ut just nu, ja då är han väldigt jävla långt ifrån att aspirera på en sådan titel. Riktigt formsvag är han Zverev medan Ferrer som vanligt biter i och alltjämnt sliter sig kvar i tennistoppen. Tror Ferrer kan ha god chans här mot den formsvage unge tysken. Ferrer att vinna till 2,6. Att spela sethandikap elr gemhandikapp kan också vara att överväga om man är lite mer riskminimerande inställd.

Avslutningsvis:

Kyrgios vs Fabio Fognini. En av dem mest intressanta matcher på länge skulle jag vilja säga. Hela världens psykiatrikår borde sammansluta i ett konferenssammanträde och slå sig ner på läktaren och skåda den här duellen. Två psykfall med extrem bollbegåvning som då och då tycker det är kul att spela tennis. Antingen blir det en helt magisk match med sanslöst hög kvalité. Eller så blir det en sån där match där högt betalande åskådare buar ut spelarna för deras uselhet och ignorans. Eller så släpper spelarna sina rack och börjar slåss istället. Alternativt gemensamt slår ner domaren. Att dem urinerar på bollkallarna är heller inget scenario som ska uteslutas.

Ja ni både hör och ser, det där kan nog sluta hur som helst. Inte ett speltips så långt ögat kan nå i den matchen även om vi såklart hoppas att Nick Kyrgios håller huvudet och vinner matchen nu när lottningen öppnat upp sig och hans kapacitet helt klart räcker för att vinna den här turneringen.

//Monsieur

Finns nu en briljant exklusiv välkomstbonus bara för Oddsbarens läsare. 200% upp till 1000kr på din första insättning.