Ett VM har ingenting med kvalspelet att göra – Av Marcus Birro
27 mars, 2018
Gigantmöte mellan Spanien – Argentina. Kl 21.30, Målrik Argentinaseger?
27 mars, 2018

Brasilien vs Tyskland, revanschdags för brassarna? Kl 20.45

Juli 2014. Rio de Janeiro. Semifinal i VM. Brasilien vs Tyskland. Resultat 1-7. Är nog inte många människor med något slags intresse för fotboll undgick att se det osannolika resultatet för snart fyra år sen. Har hänt en del sen dess men dem här två fotbollsgiganterna till nationer har sen dess inte mött varandra. Ikväll är det dags igen.

Vänskapsmatch förvisso men nog finns det både prestige och en revanschlusta i det här mötet. Brasilien har ett fruktansvärt bra lag för stunden och såg riktigt bra ut senast mot Ryssland och jag tycker man ska vara favoriter mot Tyskland trots bortaplan och trots att deras superstar Neymar saknas pga skada.

Özil, Hummels, Müller och Ter Stegen är bara några av namnen som väntas vila och alltså vara utanför den tyska elvan ikväll. Även om Tyskland såklart alltid är en nation att räkna med tycker jag faktiskt att dem är lite överskattade. Jag tycker deras kurva pekar nedåt och tror inte alls tyskarna kommer få en särskilt bra sommar i VM.

Spelare för spelare är Brasilien ett bättre lag än vad tyskarna är och formmässigt tycker jag det är klar favör Brasilien. Willian, Jesus, Coutinho och inte minst Dogge Costa där framme skapade chanser på löpande band mot Ryssarna och även om någon av dem vilas ikväll finns det fullgoda ersättare på bänken som mer än gärna kommer vilja visa sig från sin bästa sida för att etablera sin plats i den kommande VM-uttagningen.

Jag tror på brassarna ikväll. Även om oddsen på Brasilien har sjunkit rejält senaste dagarna fyller jag på dem till 1,99 Asian 0. Det är alltså samma spel som ”oavgjort inget spel”. Pengarna tillbaka vid kryss med andra ord. Vi får 1,99 hos bethard på Brasilienseger med kryssförsäkring.

***

Finns nu en briljant exklusiv välkomstbonus bara för Oddsbarens läsare. 200% upp till 1000kr på din första insättning.HÄR