Lidande är en del av passionen – Av Marcus Birro
28 mars, 2018
PL-dags igen. Tre speltips från Premier League på lördagen
31 mars, 2018

Kvartar i Miami

Två av fyra igår. Dessutom Kyrgios utslagen av Zverev. Illa.

Till kvartsfinaler får vi nu ikväll John Isner vs Chung följt av Milos Raonic vs Del Potro.  Torsdagens kvartsfinaler avgörs mellan Anderson vs Carreno Busta och Coric vs Zverev.

Vinnaroddsen just nu på Bethard ger:

Del Potro 2,75 
Zverev
Anderson 6,50 
Chung 6,0 
Raonic 11 
Coric 12 
Isner 12 
Carreno Busta 21

Någonting att fylla på? Nja, inget som lockar överdrivet mycket. Vi har ju sen tidigare Coric och Chung som slutvinnare och jag skulle nog vilja påstå att dem i stort sett ligger minst lika nära till hands att vinna titeln som Zverev och Anderson. Chung har ju iförsig liknande odds, men att Coric ger dubbla, det känns högt.

Hur går det ikväll?

Chung 1,58 vs Isner 2,60. 

Här var jag inne på att kliva in rejält på Chung i ett tidigare skede men börjar vackla lite.  Ska koreanen verkligen vara sådär stor favorit på amerikansk hardcourt mot John Isner? Tvivlar på det. Avstår spel här. Båda gjort väldigt bra ifrån sig hittills i turneringen. Men hoppas såklart på Chung.

Milos Raonic 3,15 vs Del Potro 1,42

Möttes ju för bara någon vecka sedan i Indian Wells där Del Potro körde över Raonic. Del Potro som brukar ha lätt mot servekanoner ska väl vinna det här, särskilt i den form han är. Men, Raonic börjar smyga sig framåt. Inte ett enda tappat servegame hittills i Miami och det här kan nog bli lite jämnare än vad marknaden tror. Raonic att knipa minst ett set till 1,80, det känns långt ifrån otänkbart. Del Potro var illa ute mot Krajinovic och om Raonic håller sig lika stadig i sin serve som han gjort under årets upplaga av Miami Open, ja då kan detta såklart bli en tiebreakhistoria och väl där är han trygg, den gänglige kanadensaren.

Torsdagens kvartsfinaler väntar vi med tills lite senare att gå igenom. Men Coric till 2,42 mot Zverev har jag redan skjutit in keramik på.

/Monsieur

Finns nu en briljant exklusiv välkomstbonus bara för Oddsbarens läsare. 200% upp till 1000kr på din första insättning. HÄR