PL-dags igen. Tre speltips från Premier League på lördagen
31 mars, 2018
Spelanalys i toppmatcherna Sevilla vs Barca & Juventus vs Milan. Lördag
31 mars, 2018

MAXSPEL i Bundesliga. Matchstart kl 15.30!

Bundesliga

Kl 15.30 Stuttgart vs Hamburg. SPEL Stuttgart rak seger – 1,81 
Går inte att förstå sig på det här oddset. Över huvud taget. Hur man än vrider och vänder på det, Jag rekommenderar största möjliga insats här. Hamburg ligger toksist och har torskat 5/6 senaste matcherna. Den sjätte av dessa slutade 0-0 hemma mot uddlösa Mainz.  14 ligamatcher utan seger har man i Hamburg. Senaste 12 bortamatcher: 2 kryss, 10 förluster. Tung skadelista har man dessutom. Nej, alltså det kan inte sluta på ett annat sätt en att Stuttgart vinner det här.

Vi som följer Albin Ekdal med ena ögat har sett Hamburg flertalet gånger under året och alltså, Gefle IF under Pelle Olsson framstår som idérikare än den här sorgliga upplagan av Hamburg.

Stuttgart är ligans tredje bästa hemmalag och man har 5 segrar på sina senaste 6. Sedan tränarbytet har man verkligen fått fart på laget och med den pånyttfödde anfallaren Mario Gomez i laget är man inne i en ruskigt fin form. Finns absolut INGENTING som talar för något annat än en komfortabel Stuttgartseger här. Rekommenderar stor insats hastigast. Detta odds kommer inte stå ett tecken över 1,70 vid matchstart.

Stuttgart att vinna mot det urusla Hamburg betalar i skrivande stund 1,81. Spelvärt hela vägen ner till  1,64 tycker jag. Stor insats.

Finns nu en briljant exklusiv välkomstbonus bara för Oddsbarens läsare. 200% upp till 1000kr på din första insättning. HÄR