Kvartar i Miami
28 mars, 2018
MAXSPEL i Bundesliga. Matchstart kl 15.30!
31 mars, 2018

PL-dags igen. Tre speltips från Premier League på lördagen

Äntligen dags för ligafotboll igen. Landslagsuppehållen kan få även den bäste att stoppa ned huvudet i en kloakluktande bunke och önska att dem eländiga träningslandskamperna bara ska ta slut.

Premier Leauge Lördag:

Kl 13.30 Crystal Palace vs Liverpool. SPEL BLGM (båda lagen gör mål) 1,70  

Att Liverpools matcher brukar bli svängiga med mycket målchanser är väl ingen större hemlighet. Liverpool har CL i veckan mot City men det ska inte vara ett hinder för dem att sin vana trogen skapa mängder av målchanser med sin dödliga offensiva trio som spets. Salah satt förvisso på bänken i landslaget i veckan men vad rapporterna gör gällande ska han vara redo för start imorgon.

Palace har gjort mål i 10 av deras 11 senaste matcher mot slagkraftigt motstånd så som United, Arsenal och Chelsea. Och som sagt, att Liverpool har förmågan att ösa in mål mest hela tiden, ja det är ganska så bekant vid det här laget.

Mer Palace då? Dålig resultrad på sistone men vi som sett matcherna kan nog alla skriva under på att man fått lite väl dålig utdelning sett till vad man presterat. Uddamålsförluster i slutminuterna mot topplag där man stått emot riktigt bra, särskilt hemma på Selhurst Park. Med Zaha troligen tillbaka i elvan har Palace ett slagkraftigt lag som ofta lyfter sig mot stora lag hemma framför sina supportrar. Var lite inne på att spela Palace +handikapp men väljer istället målspelet här då Liverpool har en ganska svajjig defensiv och Palace defintivt har kapacitet att göra både ett och två mål här. Viktig match för båda lagen och jag tror det kommer bli gasen i botten från start. Utesluter inte att Palace lyckas ställa till med en skräll här men har för stor respekt för Liverpools offensiv att istället vi tar BLGM (båda lagen gör mål) till 1,70. Det bör sitta utan några större beykmmer.

Kl 16.00 Man United vs Swansea. SPEL United att vinna & under 3,5mål.  1,77 

Blev ju ingen riktigt succésäsong för United det här. Uttåg ur CL redan i åttondelen, totalt avhängda i ligaracet och en spelidé som får mig att beställa hem antidepressiva mediciner i mängder för att ens orka se på eländet. Zlatans kontraktsförlängning var väl inte den heller någon alldeles överdriven succé.

Nu är lejonet ivägskeppat till Kalifornien och kvar står ett desperat lag kvar som nu tvingas ägna resten av säsongen att enbart fokusera på att nå top4 i ligan och således klara CL-avancemang till nästa år. Matchen hemma mot Swansea är precis en sådan match man ABSOLUT inte får tappa poäng i om man ska bibehålla sin position bland top 4. Jag tror inte dem gör det heller.

Swansea lider av ett par tunga avbräck i Jordan Ayew, Bony, Fer, Angel Rangel och Renato Sanchez. Heter man Swansea är det namn man gärna har disponibla till ett sånt här möte. Truppen är inte sådär överdrivet bred på kvalité.

Uniteds truppläge ser bra ut och alla tongivande spelare är redo för spel. Jag tror United vinner detta ganska så komfortabelt utan att för den delen imponera med någon frenetisk offensiv. En typisk United-seger med andra ord. 1-0, 2-0, Eventuellt ett sent 3-0 mål. Ja, alla resultat är scenarior vi vinner på. Jag tror inte Swansea nätar på Old Trafford.

United att vinna & under 3,5 mål.  1,77 ger Bethard.com. 

 

Kl 18.30 Everton vs Manchester City. SPEL Båda lagen gör mål ( BGLM ) 1,98 

Det här tycker jag är helgens bästa spel från dem brittiska öarna. City har redan vunnit ligan i praktiken, Everton är på säker mark. Vad får vi då för trolig matchbild? Jo, lag som inte räds sin motståndare. Ett kokande Goodison Park som har en förmåga att tända till likt ingen annan arena när det vankas besök av någon storklubb. Få arenor i världen är så bra på att få med sig spelarna som just Goodison Park och medan City spelar ett av världens bäst flödande anfallspel lämnar man en hel del ytor bakom sig i försvaret.

Att City gör mål här, ja det känns rätt så givet sett till hur hela säsongen sett ut och hur truppläget är hos serieledarna. Everton då? Jo, dem har gjort mål i 7 av sina senaste 8 matcher och har som sagt förmågan att tända till extra när det vankas stormatch. Två raka segrar för Everton i ligan som vill bygga vidare på sitt momentum mot ett City som inte gör något annat i år än bara öser på. Ashley Williams och Sigurdsson missar matchen men fullgoda ersättare finns till båda nämnda spelare. I City riskerar Aguero att stå vid sidan. Gabriel Jesus istället, ja han duger han också faktiskt.

Everton har gjort mål på City i samtliga av deras fyra senaste möten och det måste föras till protokollet här att senast dessa två lag möttes på Goodison Park, för drygt ett år sedan, landade slutresultatet på 4-0. 4-0 till Everton alltså. Total överkörning där Pep satt på tränarbänken och undrade vad i helvete det var som pågick. Ett kokande Goodison Park dånade som så många förr. Lär väl kanske inte riktigt bli så kul för det blåa Liverpoolgänget imorgon men dem lär gå in till matchen med bra känsla.

Bedömmer det som klart högre än 50% att vi får en målrik match där båda lagen lyckas näta här. Tycker 1,98 på båda lagen gör mål här är ett riktigt bra spelvärde. Hög insats.

//Monsieur

Finns nu en briljant exklusiv välkomstbonus bara för Oddsbarens läsare. 200% upp till 1000kr på din första insättning. HÄR