MAXSPEL i Bundesliga. Matchstart kl 15.30!
31 mars, 2018
Vad har hänt med tennisen?
31 mars, 2018

Spelanalys i toppmatcherna Sevilla vs Barca & Juventus vs Milan. Lördag

Serie A

Kl 20.45 Juventus – Milan. SPEL Under 1,0 mål första halvlek. 

Gigantmöte i norra Italien. Juventus med viktig CL-fajt i tidigt i veckan hemma mot Real och Milan med hyperviktigt derby mot Inter på onsdagskvällen som mycket väl kan avgöra Top4-racet och således också vilka som får CL-platserna till nästa år av milanolagen. Vad vill jag få sagt med detta då? Jo, två ganska så passiva lag med respekt för varandra till en början, det känns som ett högst troligt scenario. Lägg därtill att flertalet av spelarna i båda lagen varit iväg på landslagsläger vilket ofta brukar rendera i ganska så trötta spelare till en början.

Juventus är en segermaskin men man är det utan att köra över sitt motstånd. 1-0 är lite av deras melodi och man gör sällan mer än vad som behövs. Otroligt starka defensivt är dem i Juventus. I ligan har man 13 raka matcher utan insläppt mål vilket är en osannolikt imponerande statistik. På hemmaplan har man fyra insläppta på hela säsongen. Inte så pjåkigt det heller.

Milan är verkligen på frammarsch och är inne i sin formstarkaste period man haft sedan Zlatan var där och bossade. Gattuso vid tränarrodret har gett rejäl positiv effekt på laget och Juventus kommer helt klart gå in i det här mötet med stor respekt för sina gäster.

Jag tror på en passiv avvaktande matchbild till en början där lagen vill känna på varandra. Varken Allegri eller Gattuso kommer gå bort sig taktiskt och när priserna på Under 1,0 i första halvlek betalar 1,70 är det givet att vi tar det. Det innebär alltså att vi får pengarna tillbaka ifall det blir exakt 1 mål i första halvlek. Bra och mycket troligt att spelet sitter. 1,70 är taget.  

**

LA LIGA

Kl 20.45 lördag. Sevilla vs Barcelona. SPEL Sevilla +0,5 (dubbelchans 1X) 

Messi, Pique, Ter Stegen och Sergio Busquets. Alla dem är ytterst tveksamma till start inför den här drabbningen på lördagskvällen. Inga små avbräck det. Är det minsta tveksamheter kring deras fysiska status lär dem ställas utanför elvan. Ligan är så gott som avgjord och Champions League i veckan är såklart där prion ligger i nuläget.

Sevilla är som bekant ett lag som verkligen blandar och ger. Man åker till Old Trafford och slår ut giganten Manchester United i Champions League för att sedan några dagar efter åka på däng mot Leganes. Detta till trots, man är ett erkänt extremt hemmastarkt lag i sin kokande gryta Ramon Sanchez man har som hemmaborg. Sarabia är avstängd men utöver det kommer Sevilla ställa upp med en mycket namnkunnig elva.

Sevilla dubbelchans ( 1x) ger i skrivande stund 2,25 så här sent på fredagskvällen. Jag tycker det är högt. Håller nere insatsen dock då det ännu inte är konfirmerat att Messi ställs utanför elvan.

 

Finns nu en briljant exklusiv välkomstbonus bara för Oddsbarens läsare. 200% upp till 1000kr på din första insättning.