Vi kickar igång Allsvenskan 2018 med två tunga spel!
1 april, 2018
Långtidssspel allsvenskan!
1 april, 2018

Arsenal slår in truten på Stoke?

Premier League kl 14.30

Arsenal vs Stoke . SPEL Arsenal -1,5 till 1,87

Ett utskällt Arsenal mot ett genomuselt Stoke. Hur slutar en sån match? Det utskällda Arsenal som trots allt har tre raka segrar kommer att köra över det här vedervärdiga Stoke som har den inte allt för imponerande bortastatistiken som lyder sex raka torsk.

Stoke faller som en fura och valde för ett tag sedan att kicka sin fåne till tränare Mark Hughes. Vad tog man in då? Jo, man tog in den kanske mest deppiga tränarutnämning i modern tid. Paul Lambert. Hade jag varit Stoke-sympatisör hade jag hällt cement över hela min kropp dryga minuten efter att jag nåtts av det beskedet. Och inte har det blivit bättre sen den fåntratten tagit över. Ett par kryss här och där men inte en seger så långt ögat kan nå. Dessutom ett spel som får mig att minnas tillbaka till min senaste kräksjuka. Har ungefär samma känsla i kroppen när jag ser på Stoke som då.

Arsenals säsong har ju som så många gånger förr varit en besvikelse och ropen efter Wengers avgång höjs allt starkare. Top4 platserna i ligan är kört för länge sedan men Wenger har en osedvanligt skicklig förmåga att släcka bränder och resa sig ur jobbiga sitser han försatt sig och laget i. Förvånar mig inte alls om Wenger löser CL-plats till nästa år genom att plocka hem Europa Leauge. Vore så typiskt den gode fransosen och Arsenal att i allra sista sekund resa sig och ge hopp till nästa säsong.

Man brukar gå starkt på våren och det här är en match jag både tror man vill och kommer köra över sitt mediokra motstånd. Truppläget ser bra ut och är i stort sätt bara Lacazette som beräknas missa. Då ska det tilläggas att han som läget är nu inte är en man för startelvan.

Det här vinner Arsenal. Med god marginal. Jag spelar Arsenal -1,5 (Vinst med minst 2 mål eller flera) till 1,87 hos Betfair.com

 

Gör som Henke Larsson – Regga ett konto på Betfair och ta del av grymma odds och 1000kronor välkomstbonus!