Final i Miami Open. Dags för Isner!
1 april, 2018
Arsenal slår in truten på Stoke?
1 april, 2018

Vi kickar igång Allsvenskan 2018 med två tunga spel!

Nu så, äntligen dags för spektaklet att dra igång. Kommer bli mycket Allsvenskan framöver här på Oddsbaren. Inom kort kommer vi offentliggöra ett superförvärv till Oddsbaren där fokus kommer ligga på Allsvenskan och ett par divisioner neråt.  Kompetensen inom området Allsvenskan är bred och stor och grundar sig mycket på att det givetvis är betänkligt enklare att hålla stenkoll på lagen i Sverige och precis varenda träningskona som ställs ut runt om i landet än vad det är att göra i dem inlåsta sektifierade lagen i exempelvis England där saker och ting hemlighetsstämplas till den grad att man undrar om dem föreställer sig vara någon underrättelsetjänst i Sovjet.

Söndag kl 15.00

Hammarby vs Sirius. SPEL Hammarby rak seger 1,98 

Fullproppat kokande tele2. Premiär. Optimism i luften. Tre raka segrar varav den senaste mot Norrköping i genrepet. Ett bättre lag på pappret än vad man haft på evigheter och även om det iförsig kanske inte säger så mycket så måste vi fastslå att Bajen i år har rustat för strid. Offensiven är fyllt med kvalitétsspelare. Det är vad Bajen har ingångsvärden inför premiären idag.

Hos Sirius ser det lite dystrare ut. Tror man får det riktigt tufft att hänga kvar i år. Maholli och Eddhari är bra spelare men annars tycker jag truppen känns ganska tunn. Försäsongen har gått ganska så uselt. Noll vinster på sju matcher sen man drog igång försäsongen 2018. Inte bra siffror det.

Jag tror ett adrelinpumpat Bajen kliver ut och gasar på från start här och jag ser inte hur Sirius ska kunna återskapa bedriften från ifjol då man slog ett Djurgården i premiären på tele2 med liknande sits som Bajen är i nu.

Nej, Bajen vinner det här. 1,98 på södergänget tar vi hos Betfair. 

 

Östersund vs Djurgårdens IF. SPEL DIF +0,5 ( x2 ) Dubbelchans – 1,92 Betfair.com 

Två aspiranter till top 3 ska mötas uppe i det iskalla Östersund där flera tusen blåränder väntas ta sig upp till bortapremiären. Medan Östersund snöpligt åkte ur Svenska Cupen och givetvis från Europa League och nu i år endast har Allsvenskan att fokusera på har Djurgården vind i seglet på ett sätt man inte haft sen guldåren tidigt 2000-tal. Grymt bra säsongsinledning av DIF som spelat sig fram till cupfinal och har sju (!!) raka hållna nollor i bagaget när man nu tar sig upp till Östersund.

Östersund står som ganska så stora favoriter här och det kan jag inte riktigt köpa. Knappa favoriter vore i min bok det rimligare alternativet. DIF har haft enorma problem uppe på Jämtkrafts Arena två föregående år men är en helt annan situation just nu och även om Östersund har grymma offensiva kvaliteér har DIF visat upp en sida i år som gör dem till lite av en joker till titelracet. Bara det att man skakade loss derbyspöket mot AIK häromveckan efter en formidabel insats har lättat många axlar i DIF-leden.

Två riktigt bra lag ska göra upp här och jag tycker allt talar för en jämn tight match. Tom Petterson, Edwards & Tekie riskerar missa matchen hos Östersund medans DIF får klara sig utan kapten Jonas ”Johnnytown” Olsson. När dubbelchans (x2) nästan ger dubbla pengen på Djurgården går det inte att ducka. Jag tycker det är alldeles för högt och ett stort spelvärde.  Vi tar Djurgården x2 (vinst på både oavgjort och dif-seger) till 1,92 hos Betfair.com.    

 

Gör som Henke Larsson – Regga ett konto på Betfair och ta del av grymma odds och 1000kronor välkomstbonus! HÄR