Spel i Champions League som verkligen vrålar övervärde!
3 april, 2018
Stanley Cup!
3 april, 2018

Gigantmöte i Turin ikväll: Juventus vs Real Madrid

SPEL: Juventus asian +0,25 till 1,94

Nu så, nu börjar det dra ihop sig. Att man inte befinner sig i Turin ikväll känns ju mer eller mindre som ett brott mot mänskligheten och flertalet andra brott. Å andra sidan kan vi som följer matchen på TV ikväll parallellt hålla ett öga på det som händer i Sevilla där spanjorerna gästas av den tyska grushögen Bayern München.

Åter till det som ska ske i Turin ikväll. Fjolårets finalister i den här turnering råkar på varandra redan i kvarten nu alltså. Real Madrid som favoriter att ta sig vidare till priserna 1,46 medan Juventus att avancera betalar dryga 2,40. Än så länge är väl det fullt godtagbart.

Vad som däremot får mig att slänga ut både dator, köksbord och husdjur genom fönstret är när oddsmarknaden rört sig så mycket senaste dagarna att Juventus på hemmaplan ger 3,35 på seger medans Real Madrid nu står som relativt stora favoriter ikväll till 2,30.

Kort sammanfattat. Två världsklass lag ställs mot varandra ikväll. Real Madrid som kommit igång och verkligen skruvat igång nu på sistone lagom till att saker och ting ska avgöras. Likt ett världsklasslag ska göra. Juventus som alltjämnt är Juventus. En vinstmaskin av sällan skådat slag hemma i ligan och en bjässe när det vankas Europacupspel.

Två lag med väldigt bra skadelägen. Real Madrid saknar endast Nacho medan den gamla damen får klara sig utan Bernadeschi, Benatia och Pjanic. Bra spelare, men absolut inga spelare som Juve inte är kapabla till att ersätta fullgott.

Så, hur kan Real Madrid vara såpass stora favoriter mot Juventus? På bortaplan dessutom? Enkelt svar. Det ska dem inte vara. Real Madrid må ha något snäpp högre individuell kvalité i sitt lag men Juventus har å sin sida världens absolut mest solida försvar och tränare Max Allegri vars hjärna i min värld bör betraktas som fotbollsvärldens skarpaste taktiska huvud.

Zidanes lag har rosat marknaden sista åren med största betoning på den individuella skickligheten och vinnarskallarna som finns i deras lag (Ramos och Ronaldo främst). Juventus har nått två finaler på sista tre åren och radat ligatitlar hemma i Italien på en organisation likt inget annat lag i Europa kan tillgå sig. Det lär bli tight, det lär bli ett ställningskrig och det lär bli en alldeles fenomenal drabbning ikväll.

Juventus är ett av världens mest hemmastarka lag. Jag har otroligt svårt att se hur Zidande ska kunna åka hem från Turin ikväll med en seger. Det kommer varken Buffon, Chielliene, Allegri eller övriga tillåta. Real Madrids briljanta form på slutet gör att förtjänar en 50/50 chans ikväll. När oddsen däremot visar betydligt större favör för Madrid, ja då är det ett givet spel att spela Juventus ikväll.

Drawnobet ( Oavgjort pengarna tillbaka) på Juventus  ger 2,29 just nu på Bethard.com 

Jag väljer däremot att spela Asian +0,25 till 1,94. Det betyder att vi får halv vinst vid oavgjort ikväll och hel vinst vid seger på Juventus.   

 

/Monsiuer

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.