Överspel i Milanoderbyt till högt odds!
4 april, 2018
Målorgie på Anfield ikväll?
4 april, 2018

Barcelona med gasen i botten från start

Champions League kl 20.45 Onsdag: Barcelona – Roma. SPEL Barcelona 1/1 (Leda halvtid & vinna matchen) 1,62 gånger pengarna.

Spelet på Juventus igår gick inte direkt som vi tänkt oss. Matchbilden var det inget fel på, Juventus var i långa stunder det bättre laget och Allegri hade läst Real Madrid korrekt men fick inte hål på Real och sedan var det inte mycket annat att göra än att bara ställa sig upp och applådera när Ronaldo tog över showen likt så många gånger förr, men sällan på ett så överjävligt imponerande sätt som han gjorde igår. Han hatar inte att avgöra stora matcher den mannen.

Vad som brukar vara signifikativt för Ronaldo när han gör häpnadsväckande prestationer är att hans enda överman här på jorden, Leo Messi, inte sällan brukar hitta på nåt likartat nära inpå. Gör Ronaldo ett hattrick, ja då bestämmer sig lille Messi för att göra det också. Ungefär så.

På Camp Nou ikväll ställs man mot ett Roma som riskerar att vara utan den hyperviktiga Naingolan i elvan ikväll. Ett avbräck som isåfall lär svida oerhört för romarna då han är en av få som klarar av att disponera presspelet för att minimera Barcelonas förmåga att spela igenom Romas lagdelar.

I Barcelona är Busquets det främsta frågetecknet även om sena fystester görs under eftermiddagen. Jag tror Barcelona lär köra igång med högsta växeln i från start och inte tumma på offensiven ikväll. Att åka till ett kokande Rom nästa vecka med halvrisigt resultat med sig lär vara något man gärna undviker.

Båda lagen kommer in till matchen ikväll med bra form i ryggen men det skiljer trots allt flertalet nivåer i spelstyrka dessa lag emellan. Barcelona lär inte vilja vara sämre än sina antagonister från Madrid och det är inte omöjligt att vi får se en överkörning från katalanerna här.

 

Att Barcelona ska leda i halvtid och sedan vinna matchen ser jag som ett ytterst troligt scenario. Vi får 1,62 på det och det tycker jag är  spelbart hela vägen ner till 1,50. Oddsen hittas på Bethard.  Barcelona 1/1 till 1,62. 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.