Barcelona med gasen i botten från start
4 april, 2018
Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes.
5 april, 2018

Målorgie på Anfield ikväll?

Onsdag Champions League kl 20.45

Liverpool vs City. SPEL Över 2,5 mål till 1,74 på Betfairs spelbörs.  

Pep vs Jürgen Klopp.

En sak kan vi vara säkra på. Det kommer att KOKA på Anfield ikväll. Var länge sen Liverpool var i en kvartsfinal i Champions League och härjade och man gör det nu med vind i seglet och en förmodad övertänd publik i ryggen. Går vi tillbaka till Januari (senast dessa lag möttes) var det kanske säsongens bästa match vi fick se där det fullkomligt östes på från båda håll.  4-3 till Pool slutade det den gången. Något liknande idag? Ja, absolut inget vi kan utesluta.

Att övermarknaden skulle dominera det här mötet kändes ganska så självklart och de flesta bolag ger priserna runt 1,65 på överspelet ikväll. Betfairs spelbörs däremot, där hittar vi över 2,5 mål till 1,74 och då finns det inget att ens tveka om. Det skriker målkalas om kvällens möte.

Aguero missar av allt att döma matchen ikväll. I Liverpool missar Matip mötet och Emre Can är tveksam. Utöver det inga nämnvärda avbräck.  Gabriel Jesus är en fullgod ersättare till Kun Aguero och Liverpools avbräck är inga som väger emot vårt spel ikväll. Snarare tvärtom.

Ett Manchester City med världens för stundens mest välkalibrerade offensiv mot ett Kloppsignerat Liverpool där presspelet och omställningarna ställt till det rejält för alla lag dem mött på Anfield i år ( inklusive City) är en matchup som på förhand inte kan analyseras på något annat sätt än att det kommer bli öppna spjäll och mycket målchanser åt båda håll här. City har ej slagit Liverpool på Anfield sen 2003 men kommer såklart in till mötet med absolut högst tänkbara självförtroende och vet vikten av ett bortamål medans Liverpool å sin sida vet att ett bra resultat ikväll är ett måste att ta med sig till returen nästa vecka.

Nej, nog f*n blir detta ett målkalas. Över 2,5 mål till 1,74 är egentligen en feg lina att ta. Mycket talar nog för att man skulle kunna snegla åt över 3,5. Menmen, vi går på den säkra sidan och nöjer oss med över 2,5 till 1,74 på Betfairs spelbörs. Stor insats rekommenderas.  

/Monsieur

Gör som Henke Larsson – Regga ett konto på Betfair och ta del av grymma odds och 1000kronor välkomstbonus! LÄNK