Cristiano Ronaldo. Punkt. – av Marcus Birro
4 april, 2018
Barcelona med gasen i botten från start
4 april, 2018

Överspel i Milanoderbyt till högt odds!

Seria A
kl 18.30
Milan – Inter . SPEL Över 2,5 mål till 2,18 på Betfair.com 

Största fokus idag är nog på det som händer i Liverpool ikväll men som uppladdning till den drabbningen går det nästan inte att få en bättre fördrink än ett Milanoderby. Milan – Inter i ett derby som bortsett digniteten som ett derby alltid för med sig också har en extremt stor betydelse för båda lagens jakt på Champions League-platserna.

Var ett tag sedan båda dessa giganter spelade i CL och till nästa år ser det verkligen ut som att vi åtminstone får tillbaka en av dem. Vem det blir? Ja, mycket avgörs faktiskt redan ikväll. Som sagt, EXTREMT viktig och stor match det här.

Vad leder detta till? Jo, båda lagen måste vinna. Ett kryss är som en förlust för båda det bara gynnar Lazio som också är med och slåss om den sista CL-platsen. Båda lagen lär ösa på från minut ett och tittar vi på statistiken på senaste ligaderbyna dem här har spelat är tydligt att man inte räds av att prioritera offensiven. Var på plats under höstens derby där Icardi avgjorde med sitt hattrick mål i matchens allra slutskede och rekommenderar samtliga fotbollsintresserade att uppleva det derbyt på San Siro. Få fotbollsarenor i hela världen som kan mäta sig med den sinnesjuka ljudvolymen som skapas när båda klackarna vevar igång.

3-2 , 2-2, 2-2, 3-0 är resultaten från deras fyra senaste ligamöten.

Ett Inter som gjort 8 mål på sista 2 matcherna och ett Milan som haft en magisk vår. I stort sett skadefria trupper bortsett från att Milans defensiva ankare Biglia missar matchen pga avstängning vilket i sig bara talar till vårt spels favör då en långsam Montolivo har svårare att täcka ytor än vad argentinaren har. Suso, Bonaventura, Raffinha och inte minst Icardi. Det finns offensiv kvalité i båda dem här lagen och så som förutsättningarna ser ut kan jag inte tänka mig annat än att båda lagen kommer ösa på från minut ett.

Ett rafflande derby med mycket målchanser och i mitt tycke världens absolut bästa avslutare på planen i form av Icardi ska rendera i en mach som täcker överlinan här. Spelar Över 2,5 mål till 2,18 på Betfairs spelbörs.

***

 

Gör som Henke Larsson – Regga ett konto på Betfair och ta del av grymma odds och 1000kronor välkomstbonus! HÄR