Kvällens mest givna spel hittas i Rom
5 april, 2018
Semifinaler i innebnady
5 april, 2018

Atletico som skickar iväg ett statement ikväll?

Europa League Torsdag kl 21.05

Atletico de Madrid vs Sporting Lissabon. SPEL Atletico -1,5 till 2,15 på Betfair. 

Får vi inte ett lite väl högt upp handikappspelet Atletico ikväll? Jag tycker mig verkligen tro det. Oddsmarknaden ger bara Atletico dryga 45 % chans att vinna det här med två mål eller flera och där tycker jag dem är aningen snåla.

Motivering skulle kort kunna grottas ner till att det råder ganska rejäl klasskillnad mellan dem här lagen. På alla plan. Individuell spets, kollektiv organisation, hemmaplan, rutin, och ja, listan kan göras ännu längre.

Ska man konkretisera lite tycker jag Sportings avbräck är en viktig faktor varför jag väljer handikapplinan ikväll. William Carvalho är både städgumman och mittfältsmotorn i Sporting som verkligen hade behövts ikväll. Utöver det ser Coates ut att missa matchen. Två tunga defensiva avbräck, minst sagt. I Atletico är det bara Felipe Luiz som saknas. Utöver honom kommer man ställa upp med bästa möjliga elva ikväll.

Att Atletico är ett vant och erkänt briljant cuplag råder det ingen som helst tvekan om. Jag skulle vilja säga att Atleticos odds på att vinna Europa League till 2,50  är klart spelvärt. Arsenal som största utmanare med Leipzig, Lazio och några till utmanare, njaa. Jag tycker Atletico har både en och två och till och med tre nivåer högre i sitt spel än nämnda klubbar.

Att ha ett bra resultat till bortamatchen är såklart något Simeone förstår vikten av. Många av Atleticos matcher i ligan slutar allt som oftast med uddamålsseger 1-0, precis som senast i ligan även om man faktiskt växlat upp målskörden ganska markant senaste månaderna. Är det något Simeones version av Atletico gjort sig kända av genom sista åren är det just att man är extremt skickliga på att göra precis det som krävs. 1-0 i ligan innebär tre poäng. 1-0 i ett cupspel innebär inte nödvändigtvis ett bra utgångsläge. Med andra ord, jag tror Simeone defintivt siktar att släppa lite på gasen för att ta med sig en komfortabel seger till Lissabon i returen nästa vecka.

Atletico -1,5 (att Vinna med minst 2 mål ) till 2,11 anser jag vara alldeles i överkant. Asianmarknaden med -1,25 är också att se över om man vill säkra upp lite. Spelet tar jag hos Betfair. 

Gör som Henke Larsson – Regga ett konto på Betfair och ta del av grymma odds och 1000kronor välkomstbonus! HÄR