Tvillingarna Sedin avslutar sina karriärer.
5 april, 2018
Atletico som skickar iväg ett statement ikväll?
5 april, 2018

Kvällens mest givna spel hittas i Rom

Generated by IJG JPEG Library

Europa League kl 21.05

Lazio vs Red Bull Salzburg. BLGM ( båda lagen gör mål ) 1,79 Bethard 

Ska villigt börja med att erkänna att jag inte följer Salzburgs ligaspel sådär vansinnigt slaviskt och en förutsättning när man analyserar är såklart att man ska ha bra insyn i båda lagen. Idag tycker jag mig trots allt finna tillräcklig motivering till varför det här är ett bra spel enbart på dem få Europa League-matcher jag sett Salzburg spela i år.

Slog ut Dortmund i förra rundan via två bortamål och rundan dessförinnan slog man ut ett starkt Real Sociedad med att göra totalt 6 mål över 180 minuter. Minst sagt imponerande och kan intyga att dem resultaten defintivt inte var i överkant. Grym fart i Salzburgs anfallsspel är det minst sagt. I ligan har jag som sagt ingen större koll på dem men läser mig till via både resultat och insideinfo att dem går som tåget även där. Öser in mål på hemmaplan även om den österrikiska ligans nivå eventuellt går att ifrågasätta en aning.

Lazio då? Jo, där har vi desto bättre koll. En ruggig succésäsong som Mister Inzaghi ( Pippos bror) håller på att ordna för Lazio och med ganska så begränsat material har han lyckats etablera ett anfallsspel som håller ytterst hög Europaklass. En pånyttfödd Immobile som leder inhemska skytteligan uppbackad av bland annat bolltrollaren Felipe Anderson har gett Lazio ett målsnitt på 3,75 mål per match i Seria A i år. För att inte nämna mittfältsmotorn Milinkovic-Savic som är ett ämne för dem absolut största klubbarna i världen. Redan till sommaren om jag skulle få avgöra.

Men, fokus på det offensiva spelet går ibland lite överstyr hos Romlaget och man tenderar ibland att bli ganska så framtunga. Läckande försvar har varit ett dilemma i stort sett hela säsongen och bara Lazios två insläppta mål hemma mot det genomusla Benevento talar sitt tydliga språk.

Två offensiva spetslag med gasen i botten och inte alltför välorganiserade försvar bör leda till en chansrik tillställning ikväll.

Båda lagen att göra mål till 1,79 ser jag som ytterst sannolikt och 1,79 att vara i överkant. Spelar oddset hos Bethard.com. 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.