Atletico som skickar iväg ett statement ikväll?
5 april, 2018
Bundesliga 2, en guldgruva?
6 april, 2018

Semifinaler i innebnady

Semifinalserierna  är i full gång! Efter första matchen mellan uppsalalaget Storvreta och Mullsjö leder oväntat Mullsjö med 1-0 i matcher. En match som kunde ha slutat hur som helst, skottstatistiken lande med 28-29 och resultatet 7-8 efter förlänging. Kan inte annat än se hur storvreta kommer tillbaka in i semifinalserien och att dom gör det redan ikväll. Man ska ha med sig att Mullsjö är annars hemmastarka och har fina resulat i grundserien på hemmaplan(16 matcher, 11 vinster på fulltid samt en efter förlänging).

Storvreta är i grunden och spelare för spelare klart bättre än Mullsjö, dom 20 poängen som var mellan lagen i grundserien är inte en slump. Alexander rudd gjorde fyra poäng senast och skulle han vara på samma spelhumör ikväll kan bara matchen ha ett utfall. Storvreta är för bra för att förlora två gånger irad mot Mullsjö.

Storvreta inkl förlängning 

svenska spel 1.98

Bet365 2.10 

Storvreta eller lika 

Unibet 1.95