Målspel i syd och i Manchesterderbyt! – Monsieur
7 april, 2018
Derby i Madrid!
8 april, 2018

Derbydags i Italien på lördagskvällen – Monsieur

Seria A Kl 20.45

Sampdoria vs Genoa. SPEL Sampdoria Asian +0,0 (Drawnobet, Pengarna tillbaka vid oavgjort är samma spel) till 1,90 . Hittas på 10bet.com  

Med risk för att framstå som något försök till hipster vill jag bestämt hävda att det här är ett av hela fotbollsvärldens mest briljanta derby. Trycket, tifona, arenan, rivaliteten. Det har verkligen allt. Rekommenderar precis alla att slänga er över dataskärmarna och boka in den här matchen till nästa säsong.

För tack och lov, det blir detta derby även nästa säsong. Såg länge ut som att Genoa var på väg rätt ner i källaren efter en katastrofal säsongsinledning men har sen tränarskiftet till Ballardini plockat på sig tillräcklig poängskörd för att befästa sig på trygg mark och numera egentligen inte ha så mycket kvar att spela för under säsongen. Sampdoria däremot går mot en succésäsong och har fortfarande häng på Europaplatserna. Seger idag är därför ett måste och med Torreria och kapten Quagliarella tillbaka i laget ser jag det som klar favör Samp ikväll.

Tre raka derbysegrar för Sampdoria, en bättre trupp, ett bättre fungerande lag, 13 poäng före i tabellen, betydligt mer att spela för, grymt starka hemma på Ferrari är bara några av faktorerna som borde göra Sampdoria till större favoriter här.

Genoas omställningsspel känner Sampdoria mer än väl till och med Torreria tillbaka bör man kunna stänga Genoas anfallsförsök tidigt i banan. Tror Sampdoria kommer ha ett spelövertag här och gå för trean. Faktum är att marknaden till en början utsåg Genoa till favoriter vilket inte alls hade belägg. Nu när den svängt över till Sampdoria så är differensen fortfarande såpass jämn att det är spelvärde på Sampdoria med kryssförsäkring. Derby är ju alltid derby som det heter och ett kryss ska därför inte uteslutas. När vi får pengarna tillbaka på just nämnda kryss och 1,90 på Sampseger, då är det bara att slänga in keramiken med omedelbar handling.

Sampdoria drawnobet ( Asian 0, Spel utan oavgjort) till 1,90 hos 10bet.  

Klicka på bilden för att ta er direkt till deras sida och ta del av deras 100% bonus upp till 2000kr!