Marit Björgen slutar som en av idrottsvärldens största kvinna någonsin – av Birro
6 april, 2018
Merseysidederby inleder PL-helgen. Everton vs Pool – Monsieur
7 april, 2018

Boston – Ottawa.

Det börjar dra ihop sig och dom flesta platserna är redan klara till årets slutspel.
På den östra sidan slåss fortfarande Philadelphia Flyers och Florida Panthers om den sista platsen.
På västra sidan gör Colorado upp i en helt avgörande match mot St Louis om vilka som på den sidan tar den sista platsen.
Hela 15(!) matcher skall spelas idag lördag kväll samt natten mot söndag svensk tid.

Även om som sagt dom allra flesta platserna är klara så är det ändå en extremt intressant sista omgång där flera lag ligger väldigt tight med varandra och därför slåss för att få bästa möjliga placering inför slutspelet och således få hemmaplansfördel så långt som möjligt i slutspelet.

Jag har hittat ett väldigt intressant odds som jag inte i min vildaste fantasi kan se hur det inte ska gå in.
Boston – Ottawa 01.00 svensk tid!
Boston är som ni säkert vet sedan länge klara för slutspel medans Ottawa för ännu längre sedan vetat om att man kommer gå på ledighet så fort som grundserien är över.
Boston ligger i nuläget två poäng bakom Tampa om första platsen i ”Atlantic division”. Den som hamnar först av dessa två lag kommer ha fördelen av att ha hemmaplansfördel hela vägen fram till en eventuell Stanley Cup final.
Som ni alltså förstår har Boston allting att spela för, är ett av ligans absolut bästa lag och en av favoriterna till att vinna hela Stanley Cup.
Även om Boston på senaste har haft en liten formsvacka så ska detta lösas utan några som helst problem.
Ottawa då? Jag såg deras match inatt mot Pittsburgh och dom var helt totalt värdelösa, inte alls fokuserade och det känns som dom mentalt redan gått på semester.
Kapten Karlsson har även stannat hemma i Ottawa med sin fru efter deras tragiska förlust av sin ofödda son, ett rejält tapp för Ottawa.

Det är ett relativt lågt odds för att vara NHL men här finns det inte på världskartan att Ottawa kan mäta sig med Boston. 
1,60 får vi på rak etta och det oddset hittar ni på Bethard.

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.