Allsvenskan bjuder på söndagen för högt odds på favoriten – Monsiuer
8 april, 2018
Bort med dresserade pudlar i sportens värld. – Av Marcus Birro
9 april, 2018

Valencia öser på som vanligt hemma på Mestalla? – Monsieur

La liga Söndag kl 20.45

Valencia – Espanyol. Spel Valencia Asian -1,0 till 1,87 ( Insats tillbaka ifall Valencia bara vinner med uddamål) 

Om jag igår var inne på att Sampdoria – Genoa är en arena och match som måste besökas är det minst lika angeläget att ringa både bankmän och resebolag och se till att boka in Valencia och Mestalla i kalendern. Ganska så bråttom med det dessutom då Valencia lär byta arena inom inte allt för lång tid. Svintrist faktiskt, jag och väldigt många andra håller nog Mestalla som en av Europas mäktigaste arenor med ett tryck och en lutning på arenan som inte byggs längre.

Hur som helst, Valenica går mot sin bästa säsong på ett gäng massa år och är alltså efter 30 omgångar 1 (!!!) poäng bakom självaste Real Madrid. Champions League-spel till hösten blir det av allt att döma om man inte står för en kollaps under slutdelen av säsongen men det finns det verkligen ingenting som talar för.

Valencia har 7 segrar på senaste 8 och fyra raka segrar inbördes mot Espanyol. Att statistiken talar för Valencia ikväll, ja, det behöver vi inte ens motivera. Viktiga spelarna Lopez och Sanchez missar mötet för Espanyols del ikväll medan Qoquelin är enda spelare i Valencia av dignitet som ställs utanför.

Ett Valencia i storform med en drös av klasspelare hemma på Mestalla mot ett lamt Espanyol med absolut ingenting att spela för, nja, det här ska Valencia vinna komfortabelt.

Tar den fega handikapplinan; Valencia -1 istället för -1,5.  Vi får 1,87 på -1 och det innebär att vi får pengarna tillbaka ifall det mot förmodan endast skulle sluta med exempelvis 1-0, 2-1, 3-2 osv osv.

Oddset hittas hos Bethard. Valencia asian handikap – 1 till 1,87

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.