Fullt ös på Gamla Ullevi ikväll: IFK Göteborg vs Hammarby – M
10 april, 2018
Stanley Cup fortsättning!
11 april, 2018

City måste släppa på tyglarna ikväll mot Liverpool, överspel första halvlek synas – Monsieur

Tisdag Champions League kl 20.45

Manchester City vs Liverpool. SPEL Över 1,5 mål första halvlek.   2,28 betfair

Förutsättningarna känner alla till. Efter Liverpools slakt av City förra veckan finns det inget annat än att pressa ner gasen i botten för Pep och hans gäng för att det ska kunna finnas någon som helst möjlighet här ikväll att skaka Liverpool och göra match av detta. I 99% av fallen hade vi skrivit av den här matchen. 3-0 vänder man ju inte på den här nivån. MEN, ett litet undantag ska detta ändå bektraktas som. Manchester City som stundtals den här säsongen bjudit på den absolut bästa fotbollen som spelats över hela världen och ett Liverpool som gång på gång slarvat bort och tappat stora trygga ledningar efter rena försvarsmässiga kollapser. Nu tror jag förvisso inte det kommer ske ikväll, men, det kan och får inte uteslutas.

Ett City som kommer dominera bollinnehavet från minut ett skulle kunna få in en tidig balja och då kommer det helt plötsligt börja skaka hos Liverpool. Hade jag varit Klopp hade jag gått ut med utgångspunkten att satsa allt på att försöka så tidigt som möjligt göra mål på City för att således sätta död på mötet i och med bortamålsfördelen. Detta vet såklart Pep om men han har inget val, han måste gasa från första minut.

Att City lyckas göra mål tidigt har man alla förutsättningar för. Extremt bollskickliga hur lågt än Liverpool än kommer stå och med Agüero tillbaka i elvan kommer det bli åka av ikväll. Likt bilden illustrerar tror jag man inte kommer gå allt för brett med sina vingspelare ikväll utan istället säkra upp med tre centrala där bak för att täcka upp för Liverpools omställningar.

Klopp sa igår på presskonferensen att Salah fortfarande är ett osäkert kort pga hans skadekänningar. Finns ersättare som kan täcka upp för Salahs löpmeter men ställs Salah utanför elvan kommer City garanterat våga kliva upp ytterligare ett par snäpp i banan i utgångspositionerna. Henderson missar garanterat mötet likväl som Robertson men det är inga avbräck som talar till vårt spel nackdel, snarare tvärtom.

För att förtydliga: Jag tycker det finns alla förutsättningar för att City faktiskt förmår att göra både en och två baljor i första halvlek. Jag tycker å samma sida att Liverpool kommer få stora ytor att operera sina omställningar på redan i ett tidigt skede och är det något Liverpool trivs på är det ju just stora ytor att kontra på. Klopp är inte känd för att vara en feg herre. Jag är övertygad om att man har beslutat sig för att då och då kliva högt upp i pressen och försöka göra en kasse för att eliminera Citys chanser att ta sig vidare.

Att det ska bli över 1,5 mål i första halvlek betalar 2,28 hos betfair. Det anser jag vara spelvärde av hög dignitet. 

Långt ifrån klart detta men gör Liverpool sin läxa och inte faller ihop mentalt och taktiskt ska man ej kunna bränna det här läget att sig till sin första CL-semi på dryga 10 år.

Hela våren har vi flaggat för att City är överhypade oddsmässigt och att Liverpool skulle bli bästa engelska lag till 4,45 respektive Munchen avancera längre än City till 1,82. Som det ser ut nu sitter båda dem spelen alltså i väldigt trygg famn. Om man inte tog sig möjligheten att spela dem två rekommendationerna erbjuder Betfair idag ett boostad odds på att Liverpool tar sig vidare. Liverpool att gå vidare boostas från 1,10 till 5,0 (!!) via länken nedan hos Betfair.com. Avaktivera Adblockers ifall länken inte syns. BETFAIR.COM LIVERPOOL ATT GÅ VIDARE = 5,0 GÅNGER PENGARNA

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2952912&bid=10458  –  Liverpool 5,0

http://ads.betfair.com/redirect.aspx?pid=2952912&bid=10319 – Barcelona att gå vidare mot Roma. Boostad odds till 5,0

 

 

Gör som Henke Larsson – Regga ett konto på Betfair och ta del av grymma odds och 1000kronor välkomstbonus!