Slutspel NHL!
10 april, 2018
City måste släppa på tyglarna ikväll mot Liverpool, överspel första halvlek synas – Monsieur
10 april, 2018

Fullt ös på Gamla Ullevi ikväll: IFK Göteborg vs Hammarby – M

Allsvenskan kl 19.00 Tisdag

IFK Göteborg vs Hammarby. SPEL BLGM (båda lagen gör mål) 1,80  

Skulle egentligen kunna ta och kopiera gårdagens analys från Malmö – AIK rakt av här. Offensiv spetskvalité hos båda lagen ställs mot två ganska så osynkade och ogenomarbetade försvarsorganisationer. Tre mål vardera lyckades man göra i premiären och jag tror både IFK och Bajen går en mycket roligare säsong till mötes än vad många kanske har förutspått. Hammarbys offensiva spel imponerade oerhört i premiären och nu med Djurdjic spelklar ser det till och med ännu vassare ut framåt. Erkan alltjämnt INTE spelklar men ärligt talat ser jag inte riktigt varför och hur han ska ta sig en tröja. Det skriker och stinker flopp om den värvningen. Bajen har mäktat med att göra 13 baljor på dem 4 senaste matcherna. Tror verkligen att dem lyckas näta minst en gång på Ullevi ikväll.

Göteborg i sin tur gjorde tre strutar på en usel plan nere i Trelleborg och kommer nu till premiären inför fullt hus och med gott självförtroende. Inga spelaravbräck att rapportera om. Hysén och Omarson såg ut att hitta varandra bra och det lär komma en hel del mål från den duon under våren.

Båda lagen att göra mål känns ikväll som ett högst troligt scenario. 1,80 på Bethard. Den tar vi. BLGM.

/Monsieur

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.