Tutto Vero – Av Marcus Birro
11 april, 2018
Pittsburgh – Philadelphia!
11 april, 2018

Överspel från München tas med insats modell större. – Monsieur

Har fortfarande andningssvårigheter efter att ha skådat gårdagens match från Rom. Herre jösses. Det gör ont i hela kroppen av bara vetskapen av att man inte fick uppleva det där på plats. Sista 10 minuterna såg från TV:n ut att vara ett rent av narkotiskt tillstånd som hela Rom befann sig i. Den explosionen i 82:a minuten. Som Bojan uttryckte det ” VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER PELLE BÄCKMAN!?” tycker jag sammanfattar det bra. Och De Rossis blick. Han hatar ju inte sitt Roma den gubben.

Överspelet i första halvlek mellan City vs Pool hittades tyvärr inte hem trots tidigt 1-0, mängder av chanser och dessutom ett osannolikt felaktigt bortdömt 2-0 mål. Båda lagen gör mål i IFK vs Hammarby bokfördes  dock som vinst utan några större kämpigheter. 1/2 är inte godkänt men bara bita i det sura äpplet. Analysen om chansrik första halvlek i Manchester får ändå ses som någorlunda korrekt. 

Roma vidare och Liverpool likaså. Inför säsongen hade nog väldigt få lyckats pricka in att dessa två lag skulle vara semifinalklara i CL. Grymt kul är det iallafall. Vi har ett fullkomligt elektriskt Olimpico och ett kokande Anfield att se fram emot här inom några veckor. Skönt det.

Ikväll ska Madrid och Bayern Munchen egentligen bara spela av matcherna för att hämta ut semifinalbiljetterna. Juventus med 0-3 i baken har såklart inget att hämta mot Real Madrid och även om Sevilla ”bara” ligger under med uddamålet är det en heelt annan sak att möta Bayern borta jämfört med hemma.

Inga speltips från Madrid men tror mig ha en stark tro på att vi får se en målkavalkad från Tyskland ikväll. Placerar spel på ÖVER 3,5 mål i Bayern Munchen vs Sevilla till 1,88. 

Sevilla är som vi vet sen tidigare ett lag som verkligen blandar och ger. Höga toppar och sanslöst låga dalar. Kontentan är att laget allt som oftast läcker som ett såll och är väldigt framtunga med dålig defensiv balans men lyckas då och då kompensera det med en helt sagolik offensiv. Att man förlorade första mötet mot Bayern kan jag tycka var orättvist å det grövsta. Sevilla var det bättre laget och borde åtminstone fått med sig ett kryss. Nu är förutsättningarna en annan och man måste göra TVÅ mål för att ens ha en chans att ta sig vidare.

Correa, Kjaer och Mercado riskerar missa kvällens match. Ett offensivt och två defensiva avbräck för spanjorerna. Jag tror trots det man verkligen har förmågan och kapaciteten att göra mål på tyskarna ikväll. Två baljor gjorde man på Old Trafford och det lär ge mod nog att våga anfalla ikväll även mot München. Problemet är att jag inte riktigt ser hur Sevilla ska kunna hålla tätt bakåt. Bayern München är ett lag som inte nöjer sig uddamålsledningar utan gasar alltid på fullt ös på hemmaplan. Jag tror vi kommer få se ett Sevilla som kliver högt upp i banan och blottar sig och då är München ett lag som har kvalitén att ösa in mål.

Ska sägas det också att Sevilla inte är ett lag som i jobba skeden parkerar bussen för att hålla ner siffrorna. Det ligger lixom inte i deras DNA. Bara att ta helgens senaste ligamatch då man åkte på däng med 0-4 mot Celta Vigo. I underlägen gasar dem bara på ännu mer framåt och så får det bära eller brista.

Coman, Alaba, Vidal riskerar missa kvällens match för Bayern men alla vet nog att ersättare av fullgoda mått finns så det räcker och blir över.

Såhär, Bayern Munchen har kvalité och förutsättningar själv nog att lösa överlinan 3,5 ikväll. Nör vi dessutom adderar ett väldigt anfallsskickligt Sevilla med stora brister i försvaret. Ja, då ska över 3,5 mål lösas utan några bekymmer.

Över 3,5 mål ikväll tar vi hos Betfair.com. Det betalar oddset 1,88.  

***
Den som vill spela det självklara att Real Madrid går vidare till semifinal till ett boostat odds på 5,0 (!!) gånger degen. Skapa ett konto här via länken och nyttja erbjudandet. Avaktivera Adblockers ifall länken ej syns/funkar. 

 

Gör som Henke Larsson – Regga ett konto på Betfair och ta del av grymma odds och 1000kronor välkomstbonus!