Upphöjda odds på Liverpool!
14 april, 2018
Lördagsspelen från Premier League – Monsieur
14 april, 2018

Allsvenskan Lördag, Elfsborg tar emot Sirius. – Monsieur

Allsvenskan lördag kl 14.00

Elfsborg vs Sirius. SPEL Elfsborg rak etta ( seger ) till 1,80

På pappret inga formstarka lag det här. Elfsborg har inlett säsongen med två raka torsk och Sirius (som förra omgången vilade pga uppskjuten match) inledde serien med bortatorsk mot Bajen med 1-3 och innan dess haft en försäsong med åtta raka utan seger. Man har inte vunnit en match på hela 2018 och vi är inne i april månad. Otäckt usla siffror.

Elfsborg hemma i Borås på den snabba mattan är erkänt skickliga. Deras hemmapremiär mot Malmö hade stundtals vissa riktigt bra perioder och när nu motståndet byts ut mot Sirius, nja, då ska det skilja en betydande del i kvalitetsdiff mellan dem här lagen. Jag tycker 1,80 är riktigt högt på hemmasegern.

Simon Lundevall saknas troligtvis i Elfsborg vilket givetvis är ett ganska stort avbräck om så blir fallet men Jeballi, Firkc, Prodell för att bara nämna några är fullgoda namn att ta över kreativitetsrollen idag.

Omar Eddhari skvallras det om lite här och var att han ser ut att missa kvällens match och han är i min bok Sirius bästa spelare som är den som ska göra det framåt för Sirius.

Det är verkligen dags för Elfsborg att ta säsongens första trepoängare och mot ett halvdant Sirius med usel form och frågetecken kring nyckelspelare ser jag inte riktigt att det här ska kunna barka åt något annat håll än att Elfsborg vinner ganska så komfortabelt idag.

Spelar Elfsborg hemmaseger till 1,80. Tar det hos Bethard.com. 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.