Allsvenskan Lördag, Elfsborg tar emot Sirius. – Monsieur
14 april, 2018
Tottenham vs City och dess förutsättningar går inte att tyda annat än målrikt – Monsieur
14 april, 2018

Lördagsspelen från Premier League – Monsieur

Premier League kl 16.00

Crystal Palace vs Brighton. SPEL Crystal palace rak hemmaseger till 1,87  BETHARD.com

Nu måste det väl ändå landa hem en trepoängare på Selhurst Park? Man ska akta sig för att prata om för mycket otur när det gäller fotboll men alltså Crystal Palace senaste månader, om man inte är fullkomligt oempatiskt lagd så går det inte annat än att lida med dem.

Uddamålsförlust i sista minuten hemma mot Tottenham, uddamålstorsk borta mot Chelsea, Sen uddamålstorsk mot Liverpool (där man ledde komfortabelt) , tappade 2-0 till sent 2-3 hemma mot Pool och nu senast borta mot Bournmouth tappade man 2-1 ledning till 2-2 i den absolut sista skedet av matchen. Allt det där jag precis rabblat upp, detär alltså från dem 6 senaste matcherna man spelat.

Extremt svårt spelschema är en slutsats man gör, mycket stolpe ut är en annan. För sett till matchbilderna är det en ofattbar orättvis poängfördelning man fått.

Jag ser Palace matcher mycket och ofta och det förvånar mig verkligen att man ligger så prekärt till i ligan som man fortfarande gör. Det kryllar av offensiv kvalité i laget med Willy Wilfred Zaha som den absoluta spjutspetsen och med den erkänt skickliga Roy Hogdson på tränarbänken är jag ganska så övertygad om att man till slut kommer lösa kontraktet och klara sig kvar.

Precis ovanför nedflyttstrecket ligger man nu och det är precis i sådana här matcher man måste vinna för att klara sig kvar. Benteke ser ut att möjligen missa matchen men så mycket som han sumpat på sistone kan jag inte riktigt fastslå att det är ett avbräck.

Jag tycker verkligen Palace är ett betydligt bättre och skickliga fotbollslag än dagens gäster Brighton. Brighton som gått ganska så trögt på sistone men ändå har en hyfsat stabil position i tabellen.

I det här mötet har vi både motivation OCH klass på vår sida. Palace ska bara vinna den här matchen.

1,87 på hemmasegern är taget.  

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.