Lördagsspelen från Premier League – Monsieur
14 april, 2018
I Vegas handlar allt om showen.
15 april, 2018

Tottenham vs City och dess förutsättningar går inte att tyda annat än målrikt – Monsieur

Kl 20.45  Tottenham vs Manchester City. SPEL Över 3,0 mål (insats tillbaka vid exakt 3 mål) till 2,07 

Hur ska det här mötet INTE bli en målrik tillställning? Ett Tottenham som redan har säkrat sin CL-plats till nästa år mot ett City som säkrat ligatiteln för länge sedan. I praktiken såklart men ja, alldeles strax i teorin också.

Manchester City spelar ju som dem flesta vet en sanslöst offensivt framåtlutad fotboll och Tottenham med sitt höga presspel är huvudkomponenter som gör att det lixom inte går att föreställa sig något annat än att det kommer bli en chansrik match det här.

Varken Spurs elr City har någonting att vara rädda för. Spurs som spelar för sin heder och nog mer än gärna på hemmaplan vill trycka ditt dem blivande överlägsna ligavinnarna och ett City som kommer in till det här mötet med tre (!!!!) raka förluster. Jag tror Pep och hans gäng mer än gärna vill på ett så snabbt och konkret sätt som möjligt skaka av sig kritikerna och visa att trots uttåget mot Pool ur CL i veckan ska det inte råda något tvivel om vilka som är Englands i särklass bästa lag.

Tottenhams flexibilitet i offensiven och deras höga och synkade presspel har ställt till det för Peps City förut. Senast Tottenham hade hemmaplan var det faktiskt en ren överkörning City åkte på av Tottenham. Nu har Manchester City utvecklats flertalet nivåer sedan dess men med den senaste förlusterna i bagaget och ett eventuellt sviktande självförtroende ska det inte uteslutas att vi får se något sånt ikväll heller.

Jag kan inte riktigt bestämma mig vilket håll jag vill placera favoritskapet till ikväll. Oddsen på 1×2 är satta väldigt jämnt och jag är nog inne på spår. Känns svårt att förutsäga vilka som vinner ikväll. Att båda lagen kommer ösa framåt och inte säkra upp något kryss kan vi slå fast väldigt säkert. Effektiviteten och den individuella kvalitén och dagsformen lär avgöra.

Vilket som för vår del egentligen. Vi spelar över 3,0 mål till 2,08 och det ser jag som ett par punkter för högt. Tottenham har täckt den linan i deras 5 senaste matcher och City vet vi alla spelar målrika matcher. Aguero frågetecken, Fernandinho likaså.

Att Gündogan går in och ersätter Fernandinho talar bara till vårts spel fördel då tysken är en betydligt mer offensivt balanserad mittfältare än vad Fernandinho är.

Inbördes möten har 5/6 möten slutat i minst tre mål. Ingenting att vara rädd för eller någon poäng man måste till varje pris hämta hem. Två av ligan absolut bästa offensiva lag. Kvällsmöte. Ett hungrigt revanschsuget City mot ett mycket skickligt Tottenham hemma inför 90.000 åskådare. Nog fan blir det här en match med både en, två, tre och fyra mål. Konstigt och märkligt vore det annars. Lägg därtill slutligen att Harry Kane verkligen JAGAR skytteligatiteln.

Över 3,0 mål till 2,08 är satt för högt. Således spelvärde. Plockar oddspriset hos Bethard.com. 

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.