Monte Carlo Rolex Masters har dragit igång. – Monsiuer
16 april, 2018
Monte Carlo Tisdag – Monsiuer
17 april, 2018

Birros avtal med Oddsbaren förlängs och Podden stormar upp på topplistorna!

”Birros Sportpodcast” fortsätter att gasa på i rasande takt och växer så det knakar. Grym respons och otroligt kul att så många verkar uppskatta det Marcus Birro gör i sin podd.  Utöver podden skriver Marcus som bekant även krönikor och precis som med podcasten har det i dagarna skrivits på en förlängning på det kontraktet.

Intressanta grejer inför VM är under planering och lagom till CL-semin Roma vs Liverpool tar sig Marcus Birro för Oddsbarens räkning sig ner till Rom och bevakar, rapporterar och krönikerar från en av Romklubbens största matcher på flera decennier.

Läs bara förra veckans krönika efter Romas mirakulösa vändning mot Barcelona där Marcus Birro satte ord på hur ofattbart stor onsdagskvällen var för egentligen hela fotbollsvärlden.

https://www.oddsbaren.com/2018/04/11/tutto-vero-av-marcus-birro/

Ett par tunga gäster likt bland annat Erik Niva, Jonas Björkman, Patrick Ekwall har redan anslutit sig till inspelningsrummet och dagens episod med Tutto Balutto-duon är verkligen en måstelyssning. Grym underhållning, bra surr och intressanta ämnen tas upp av denna dundertrio.

Acast, Itunes, podkicker, podbean och ja, egentligen alla plattformar man kan hitta poddar på ligger podden tillgänglig.

Tack till Freys hotell och Bethard som tillsammans med Oddsbaren och Marcus Birro driver fram denna podcast i strävan om att bli störst!