I Vegas handlar allt om showen.
15 april, 2018
Birros avtal med Oddsbaren förlängs och Podden stormar upp på topplistorna!
16 april, 2018

Monte Carlo Rolex Masters har dragit igång. – Monsiuer

Davis Cup är över, hardcourtsäsongen i USA är över och vi har nått den period av året då tennispelarna tar sig an grussäsongen. Finns några ruggigt fina turneringar här framöver och kanske den allra tjusigaste är den som precis vevats igång i Monaco. En del stora namn saknas tyvärr på deltagarlistan men det har man ju vant sig vid det här laget.

Vi har haft väldigt bra plusresultat på tennisspelen hittills under säsongen och avser självklart att bibehålla fokuset och skärpan nu när vi går in i gruset.

Snabba ryck då matchstart är om dryga timmen från det att det här skrivs, därav kort motivering. Lite senare kommer en närmre analys om vinnarspel och lite fler matcher. Undertecknad kommer i veckan packa väskan och flyga ner till Monte Carlo och följa turneringen från närmsta håll. Låt oss hoppas vi kan fortsätta med den fina formen.

Monte Carlo ATP Masters 1000 Måndag

Kei Nishikori vs Thomas Berdych. SPEL Nishikori 2,15 

4-1 i inbördes möten till japanen här. Ett underlag som defintivt ska vara till Nishikoris favör. Berdych har blandat och gett under säsongen medan Nishikori fortfarande kämpar med att komma tillbaka till gammal storform.

Jag tycker den grundliga spelstyrkan, gruset och matchupen ska göra den här matchen mer viktande till Nishikoris fördel.

2,15 på Nishikori att vinna tycker jag är högt. Spelar hos Bethard.com som har marknadhögst odds allt som oftast när det gäller ATP Tennis.

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.