Birros avtal med Oddsbaren förlängs och Podden stormar upp på topplistorna!
16 april, 2018
Det enda som krävdes var att stänga käften och öppna öronen. – Av Marcus birro
17 april, 2018

Monte Carlo Tisdag – Monsiuer

Bra start igår där Nishikori till slut vann ganska så enkelt.

Fortfarande förstarundan idag då andra halvan kliver in i handlingen. Inga häpnadsväckande resultat igår mer än att det är värt att betona att Djokovic såg riktigt bra ut. Klent motstånd förvisso, men det såg helt klart bra ut.

Dagens matcher vi plockar hos Bethard.com:

ATP Monte Carlo Masters tisdag

Cirka kl 12.30 Fernando Verdasco vs Pablo Cuevas. SPEL Verdasco 1,95 

Cuevas har haft en usel säsong med några enstaka undantag. Verdasco har däremot inlett säsongen ganska så imponerande och även om Cuevas är mer utav en grusspecialist än vad Verdasco är så tycker jag att det man sett hittils av säsongen och grundstyrkan här gör att 1,95 på Verdascoseger är klart godtagbart. Senast man möttes var även det på grus och då slaktade Verdasco den gode Cuevas med tre raka set i Franska Öppna. Lär säkert bli jämnare idag vilket oddsen också indikerar men tycker ändå det talar för Verdasco idag. 1,95 på seger för Verdasco tar vi hos bethard.com. Högre odds än någon annanstans.  

Cirka kl 15.30 David Goffin vs Stefanos Tsitsipas. SPEL David Goffin 1,86 

Goffin som drog på sig en jobbig ögonskada efter ha blivit träffat i nyllen i en match i Rotterdam verkar nu ha återhämtat sig efter ett par jobbiga veckor bakom sig. Sneglade med ena ögat lite kort på hans dubbelmatch igår och det såg ut som han kunde serva som i gammal storform igen. En Goffin i någorlunda form är en mycket bättre spelare än Tsitsipas. Tsitsipas som vann igår mot Shapavalov och såg ganska så stabil ut för att tala klarspråk, men idag blir motståndet av en högre kaliber. Kan vara värt att påpeka att Goffin faktiskt tog sig till semifinal här i Monaco förra året. Sånt brukar spela in att spelarna året efter gör bra prestationer.

Nja, hur jag än vrider och vänder på det här. Är ögonskadan läkt för Goffe, vilket den såg ut att vara igår, ja då är han en bättre spelare än Tsitsipas och spelar i för högt tempo för att greken ska hinna med att slå sina tunga grundslag. 1,86 på Goffin-vinst, det är taget. 

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.