Djurgården – Malmö!
18 april, 2018
Monte Carlo Masters – ONSDAG, Monsieur
18 april, 2018

11 raka torsken för Udinese borta mot Napoli?

SERIE A ONSDAG KL 20.45 

Napoli vs Udinese. SPEL Napoli asian -2 till 1,90 BETHARD.com 

Som rubriken lyder kommer Udinese till den här svåra bortamatchen med 11 raka torskar i bagaget. Oändligt usel form alltså. Ikväll möter man ett Napoli som förvisso tappat en del poäng på sistone och således tappat mark i ligaracet men det som hävdar att Juve redan i praktiken säkrat ligatiteln går vansinnigt mycket händelserna i förväg.

Viktigt att komma ihåg att Juve har Roma, Milan och Inter kvar att möta. Långt ifrån givna 3-poängare. Och sedan, söndagens, eller ja, helgens absolut stora höjdpunkt, Juventus vs Napoli. Söndag 20.45 framför ett fanatiskt Juventus Stadium. Det blir nog att boka sig en biljett dit, kan bli något utöver det vanliga.

Alltså, med andra ord behöver Napoli självklart ta i stort sett full pott resten av säsongen och ett lag som Udinese besitter ingenting som kan stoppa Napoli från att ta en komfortabel seger hemma i Neapel. Kouliably missar mötet men utöver det är truppen 100% fit. Udinese däremot saknar viktige Behrami och Hallfredsson.

Napoli har på sistone haft rätt svårt med målproduktionen men tycker mer det handlar om avsaknad av spets i avsluten snarare än att man strulat med att skapa chanserna. Jag tycker mycket talar för islossning ikväll mot ett avslaget och uselt Udinese.

Borde vinna det här med minst 2 bollar, och isåfall får vi pengarna tillbaka. Vinst får vi vid tremålsseger eller mer. Spelar till 1,90 hos Bethard.  

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.