11 raka torsken för Udinese borta mot Napoli?
18 april, 2018
Onsdagsmatcher i Seria A och La liga – Monsieur
18 april, 2018

Monte Carlo Masters – ONSDAG, Monsieur

Vi inleder i sedvanlig anda och fortsätter att gräsligt nog höja upp vårt tenniskunnande. 3/3 Pregame-spel har hittat hem till 2.14, 1,95 och 1,86. Sedan tryckte vi in ett livespel på Thiem till 2,05 igår som efter mycket om och men vann även han. Håll koll på Twitter för livespel.  4 av 4 spel inne hittils till snittodds dryga dubbla pengen. Fortsatt briljant form alltså.

Idag var det väldigt svårt att hitta spelvärda matchodds. Ingenting som lockar pre så vi avstår än så länge spel på matcherna. Kan dyka upp Live elr om marknaden rör sig under dagen.

Tycker mig efter ha sett första rundan hittat några bra långtidsvärden till grymma odds.

Djokovic och Thiem är på Nadals sida och står i 13 gånger pengarna som slutsegrare. Djokovic som inledde mycket övertygande och Thiem som vann en tuff match igår mot en storspelande Rublev. Nadal såklart storfavorit men med skadehistoriken och den aningen tveksamma matchformen, 13 gånger degen är ganska så högt trots allt. Djoko och Thiem möts i en eventuell åttondel kan vara bra att notera. Blir för övrigt en bra värdemätare idag för Djokos del som möter Coric.

 

Nu höjer jag insatsen: Spelare att nå final. BETHARD.com har högst odds.    VÄNLIGEN AVVAKTIVERA ADBLOCKERS IFALL LÄNKARNA EJ SYNS. 

Har spelat och rekommenderar spel på följande tre namn till väldigt höga odds. Goffin 15, Schwartzman 13, Fognini 19.

Jag tycker oddsbolagen går alldeles för mycket på ranking och inte på form eller underlag. Zverev och Cilic är storfavoriter på den nedre halvan att ta sig final ENLIGT oddsbolagen. Felsatt hävdar jag bestämt. Cilic är ingen stark grusspelare och Zverev ser (med Miami som undantag) fortsatt formsvag ut. Var ingen bra insats igår mot Müller från den unge tysken.

Jag ser det som fullt möjligt att Fognini slår ut Alexander Zverev i åttondelen. Höjden finns där defintivt. Jag ser det som ännu troligare att Schwartzman slår ut Gasquet idag och lyckas han med det, då möter han Mischa Zverev i sin åttondel. Säga vad man vill om den äldre brodern Zverev, men någon gruskung, nja det blir han aldrig. Ofattbart att han slog ut Pouille igår bara det. Värt att betona var att den segern var mer Pouille oförmåga snarare än Zverevs skicklighet. Skiljer ljusår i spelstyrka på grus vid ett eventuellt möte Mischa Zverev vs Schwartzman.

Goffin möter i sin åttondel vinnaren av Lopez vs Bautista Agut. Goffin klar favorit oavsett motstånd där. Vad har vi då?

Jo, en kvart mellan Goffin och svårast möjliga Dimitrov? Dimitrov är svag på grus och såg inte bra ut igår. Goffin favorit att ta sig till semi. Helt klart. Väl där väntas tuffast möjliga motstånd i form av Nadal/Djoko/Thiem. Såklart underdog där så det sjunger om det men 15 gånger degen i en sådan matchup tar vi mer än gärna emot.

Rörigt med mycket namn nu kanske? Ja, vi får försöka sammanfatta det kort istället.   Ett troligt scenario enligt mig är att Schwartzman och Fognini möts i en kvart. Att då ha en given semifinalist till 13/19 gånger pengarna mot en trolig motståndare i semin vid namn Cilic, Raonic eller Nishikori. Inga namn som skrämmer på det här underlaget i Monte Carlo.

Till 13 på Schwartzman att ta sig final, till 19 på Fognini att ta sig till final. Det spelar jag utan tvekan. Goffin till 15, svårare, men inte omöjligt. 

Oddsen hittas hos Bethard.com. 

Imorgon åker undertecknad ner och följer spektaklet på plats.

På återhörande.

/Monsieur

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.