Monte Carlo Masters – ONSDAG, Monsieur
18 april, 2018
Nu går medias vidriga motorsåg på högvarv, ännu en gång. – Av Birro
18 april, 2018

Onsdagsmatcher i Seria A och La liga – Monsieur

Nu är vi inne i slutskedet av säsongerna runt om i Europa vilket innebär att motivation blir en ofta avgörande faktor när man analyserar spelen. Vissa lag har i stort sett redan checkat ut i egenskap av en stabil mittenposition medan andra lag krigar för fulla muggar för överlevnad, Europaspel eller titlar.

SERIA A ONSDAG kl 20.45

Sampdoria vs Bologna. SPEL Rak hemmaseger på Sampdoria till 1,87.  

Ett av italiens starkaste hemmalag mot ett avslaget Bologna som efter senaste segern nu befinner sig i ett ingemansland av tabellen och således inte har något att spela för. Full och fit trupp för Sampdoria som fortfarande har häng på Europa-platserna och kommer självklart kliva ut på hemmabanan ikväll med fullt fokus på att plocka tre poäng. Sampdoria är ett lag jag ofta följer i Italien och tycker man haft dålig poängutdelning på sistone sett till prestationerna. Efter förlusten mot Juve i helgen lär man vara revanschsuget till tänderna ikväll och jag tror ett bortauselt Bologna får sota för det.

1 (!!) poäng på Bolognas senaste 6 bortamatcher har man skrapat ihop. Inga starka siffror det. Tror den statistiken försämras ytterligare efter ikväll. Tar rak hemmaseger till 1,87 hos Bethard.com 

 

LA LIGA ONSDAG KL 19.30

Valencia vs Getafe. SPEL Valencia Asian -1 till 2,02 

Valenica gör sin bästa säsong på evigheter och besitter ett dussin riktiga klasspelare. Idag gästas man av ett mindre motiverat Getafe som ligger i mitten av tabellen och varken riskerar åka ur eller har chans på Europa. Kondogbia, Gabriel och Qoqulein missar mötet för Valencia men fullgoda ersättare finns i truppen. Hemma på magiska Mestalla är man erkänt extremt starka och jag tror det blir åka av här ikväll.

Bortsett från den snöpliga torsken senast borta mot Barca har Valenica 9 (!!!) segrar på dem senaste 10 matcherna. Tycker inte det finns någonting som talar för att det inte blir en 10onde idag. För er som inte följer Valencia slaviskt rekommenderar jag er att hålla ett öga på Rodriga, Guedes och Parejo. Våldsam klass på den trion.

Det här vinner Valencia. För att trissa upp priset spelar jag Asian -1, vilket innebär att vi får insats tillbaka ifall Valencia bara vinner med uddamålet. Seger på tvåmålsvinst eller mer alltså. Tar Valenica -1 asian hos Bethard till höga 2,02. 

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.