Nu går medias vidriga motorsåg på högvarv, ännu en gång. – Av Birro
18 april, 2018
Stanley Cup!
19 april, 2018

Monte Carlo Masters TORSDAG –

Monte Carlo Masters åttondelsfinaler Torsdag 19 april

Cirka kl 11.00 Kolschreiber vs Dimitrov. SPEL Kolschreiber 2,30 

Dem här namnen bäddar för en ganska underhållande batalj med två enhandsbackhands som en trevlig ingrediens. Dimitrov såg dock inte särskilt vass ut i första rundan och hade problem mot Herbert.

Kolschreiber har sett ruskigt bra ut i sina två matcher. Tror det här blir jämnare än vad oddsen säger och Dimitrov har inte bevisat mycket på grus genom åren och Kolschreiber spelstil kan verkligen skapa problem för Grigor Dimitrov. Dimitrov som allt som oftast övervärderas av bolagen pga sin ranking. Sedan Australian har säsongen inte alls gått särskilt bra för Dimitrov. Jag tror han får tufft här.

Kolschreiber till 2,30 på Bethard är taget.  

 

David Goffin vs Bautista Agut. SPEL Goffin 1,95 

Kan nog bli precis lika jämnt som oddsen tydligt påvisar. Väljer dock Goffins sida här efter att jag verkligen gillade det jag såg i förra rundan mot Tsistipas medan jag sällan ser Bautista imponera särskilt mycket på gruset till skillnad från sina spanska landsmän som oftast trivs bäst på det här underlaget. Bautista hade lite struligt mot Lopez och här blir nivån ett par snäpp högre. Goffin är på väg tillbaka till den form han haft sedan London-slutspelet förra året innan han fick en boll i nyllet och ögat satte stopp för en del turneringar. Nu ska det vara läkt och Goffin aspirerar på top 10. Goffin till 1,95 i den här turneringen som han bevisligen trivs väldigt bra i . Goffinseger betalar 1,95 hos BETHARD.com  

***

Dagens höjdpunkt är trots allt utan tvekan mötet mellan Thiem vs Djokovic. Djoko vann i två raka mot Coric igår och idag kommer en ruggig värdemätare i Thiem som nog ska betraktas som världens näst bästa grusspelare. Inget speltips pre men noterar ändå att Djoko står som favorit. Osäker om det är korrekt. Vinnaren där får möta vinnaren i matchen mellan Kachanov vs Nadal. Eller får möta Nadal rättare sagt.

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.