Man är människa först.
20 april, 2018
Monte Carlo Masters Lördag – Semifinaldags
21 april, 2018

Final i världens bästa innebandyliga!

Final! Final! Final!

Det spritter i mina fingrar när jag tänker på morgondagen, som en tvåbarnsmamma när sommarsolen kommer fram eller när första snön landar framför ögonen ett litet barn. Det är mycket som händer kring denna final, allt från event runt arenan men speciellt att det är så ovisst vilka som kommer stå som segrare.

 

Ska Falun göra det igen?

Spettsen i falun får mycket fokus i media, det mesta handlar om Galante, den enligt mig bästa innebandyspelaren just nu. Rekorden för Galante avlöser varandra och med Rasmus Enström vid sin sida har Falun verkligen öst in mål i slutspelet. Spettsen känner de flesta till, alla vet vad dom är kapabla till, speciellt i en match som denna. Därför skulle jag vilja nämna två spelare som varit bra men inte syns i media lika ofta. Först ut är Omar Aldeeb har gjort mycket poäng framåt och bidrar alltid med mycket spring i benen, har det lilla sista för att avgöra matchen imorgon.

 

Emil Johansson, en back med en väldigt ljus framtid. Kung i försvaret men också med o bidrar med poäng väldigt ofta. När allt fokus ligger på att stoppa Enström och Galante öppnas ytorna för denna fröjdiga back.

 

Är det stovretas tur nu?

I Falun snackas det om spettsen här skulle jag vilja lyfta kollektivet. Visst, såklart många fina spelare så som Stenberg, Rudd och Sjögren jämnheten i denna trupp är ofta slående och det som avgör. När motståndarna inte längre orkar kan Storvreta trumma på med sin stora fina trupp. Högst löner, störst budget och nu är det kanske dags för Uppsalalaget att få utdelning. Hungern efter ett guld måste vara enorm i såväl staden som laget.

 

Albin sjögren, inte nödvändigtvis han som ska göra det, men jag tror att det är han som gör det. Varit en talang genom alla år och nu står han här i finalen. Han har det i sig, JAG TROR PÅ ALBIN om det nu är storvretas tur.

 

Speltips

Oddsen på att något lag ska vinna är i stort sett helt jämna men måste jag välja ett lag att lägga mina slantar på är det Storvreta. Du får dom till 1.90 på Bet365 vilket kan diskuteras om det är spelvärt men om jag ska säga något lag blir det Storvreta.

 

I och med detta kommer jag inte skriva mer om Innebandy men kommer tillsammans med den gode ¨Bollplanket¨ skriva en del om Fotboll i de lägre divisionerna följ med vettja!