Washington – Colombus!
21 april, 2018
Kanske är de döda redo att vakna den här sommaren – av Birro
23 april, 2018

FA Cup semi – Tottenham vs United, märkligt högt favoritskap? – Monsieur

Kl 18.30 FA CUP SEMI Wembley Stadium

Tottenham vs Manchester United. SPEL Man United att gå vidare till 2,25 

Här håller jag inte alls med om att Tottenham ska stå som såpass klara favoriter dem faktiskt gör. Många, inklusive mig själv, har under egentligen hela säsongen snackat ner Mourinho och hans United. Faktum är ju trots allt att man ändå parkerar på en andra plats i tabellen efter suveränen City. CL blev ju lite av ett fiasko men även Spurs åkte ut i åttondelen. 7 segrar på dem senaste 9 matcherna har United så formen får betraktas som god.

Inga skador att rapportera om från något av lagen.

Är det något Mourinho kan är det cupspel. Pochettino och hans Tottenham har imponerat extremt mycket sen han tillträdde på posten för ett par år sedan men det ska ändå betonas, Tottenham har inte tagit en enda titel. Mourinho har redan tagit 3 under hans ganska korta tid i United. Helt klart en faktor.

En liten intressant trend, som ej egentligen vägs in i motiveringen men ändå lite rolig att nämna är att man sedan 2015 vunnit precis varannan match. Inga kryss, utan vinst varannan gång. Ska den trenden fortsätta, ja då är det Uniteds tur att vinna ikväll.

Nej alltså, det här är två jämna lag. Tottenham är bra men United ska klassas som minst lika bra. ”Hemmaplan” för Spurs förvisso men United har spelat på Wembley och är vana att göra bra resultat där genom åren. Ett hungrigt, revanschsuget (?) United som trots deras nämna andraplats fortfarande får kritik. Tycker det doftar Unitedseger här.

I sådana här sammanhang väger rutin och vinnarkultur ofta stor betydelse och där skiljer det ljusår lagen emellan.

Att vi får United att avancera till 2,25 i vad jag anser en helt jämn match på förhand utan några skador eller liknande, det är alldeles för bra och högt för att avstå.

2,25 på United att kvalificera tar vi hos bethard utan minsta tvekan. 

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.