Extremt odds på Liverpool!
24 april, 2018
Stanle Cup slutspelet trummar vidare.
25 april, 2018

Lite väl stor övertro hos marknaden på övern i Liverpool ikväll?

Är ärligt talat länge sedan man såg fram emot en semifinal lika mycket som den som utspelar sig i Liverpool ikväll. Medans morgondagens batalj mellan Bayern vs Real som mer är ett standardiserat möte i det här skedet av turneringen är Liverpool vs Roma något som kittlar betydligt mer. Medans ett Roma som på ett historiskt bragdartat sätt slängde ut det trötta Barcelona satte Liverpool ner näven i strupen på det under hela året kopiöst hyllade Manchester City.

Två välförtjänta semifinallag, men likväl två ganska så rejält oväntade semifinalister.

Liverpool står som ganska stora favoriter i det här mötet. Kan inte riktigt hålla med om den prissättningen. Liverpool är ett lag under Klopp som alltid presterar bäst i underdogsläget och när motståndaren är offensivt högt balanserade. Roma vet såklart om det här och kommer inte bjuda på ytor i onödan.

Ett Pool som för och styr matcher är inte alls av samma dignitet som ett Liverpool som står lågt och lurar på kontring. Lägg därtill att Roma avslutar hemma vilket alltid är en fördel i sådana här sammanhang.

Oddsen 1,40 Pool / 2,80 Roma att Avancera är defintivt lite väl favoritbaserat på Liverpool skulle jag säga och jag lutar åt att spela Roma Avancemang här.

Mitt spel för kvällen lägger sig på underlinan. Marknaden har sedan den här matchen lottades ut kraftigt vägt över på att det kommer bli en mycket målrik historia ikväll. Över 2,5 betalar på vissa sajter LÄGRE än 1,60 (!). Inte ofta det sker i semifinalsammanhang i Champions League.

Jag tycker mig ha flertalet olika skäl som motiverar att det är alldeles för överdrivet viktat åt övermarknaden ikväll. Därför spelar jag UNDER 3,0 mål. = Pengarna tillbaka vid exakt 3 mål till 1,88 

 1 Liverpool kommer få tampas mot ett lågt stående Roma som till varje pris kommer vilja få med sig ett bra resultat till Rom. Ett Liverpool mot lägre lag är inte alls lika farliga som när dem får ytor att ställa om på.

2. Roma har bara senaste veckorna lyckats nolla både Lazio och Barcelona. Två av Europas skickligaste offensiva lag. Roma har byggt en taktiskt slipad organisation och vet nog bättre än något annat lag i Europa hur man ska kunna stoppa Mohamed Salah efter hans tidigare sejour i klubben så sent som förra året.

3. Liverpool å sin sida lär inte vilja göra något dumdristigt och kliva fram för högt och riskera för mycket. Klopp och hans gäng vet den oerhörda vikten av att INTE släppa in ett mål på hemmaplan. Tror verkligen inte att vi får se ett Liverpool som gasar på till varje pris. Mot City gasade man på för att man visste att det var enda vägen att kunna slå ut dem.

4. Liverpool spelar sin störsa match på 10 år. Roma sin största match på nästan hela 2000-talet. Det ligger alltså EXTREMT mycket i potten. Sånt brukar göra lagen en aning passiva. 1-0? 1-1? 2-1? Tror inte något av lagen kommer springa ifrån.

Låt oss hoppas på en magisk tillställning ikväll och att det här mötet lever till nästa veckas retur då undertecknad tänkt traska sig till Rom och vi alla såg hur Olimpico kokade mot Barcelona. En match med en CL-final plats i potten, ja jösses, hur fan kommer det låta då? Det lär fullkomligt explodera vid minsta vunnet inkast.

Spelar UNDER 3,0 mål ikväll. Pengarna tillbaka vid tre mål. Oddset 1,88 hos Bethard.com 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.