Mirakel följer ingen världslig ordning – Av Birro
25 april, 2018
Wengers sista Europamatch på hemmaplan. Arsenal går för segern till 2,65? – Monsieur
26 april, 2018

Marseille vs Red Bull Salzburg. Tror stenhårt på Marseille ikväll. Och mål! – Monsieur

Kl 21.05 Europa League: Marseille vs Red Bull Salzburg. SPEL Rak seger Marseille till 1,75 hos Betfair.com

 

Undertecknad är på väg till London i skrivande stund och bevittnar Arsenal vs Atletico på plats ikväll. Inlägg och spelanalys från den matchen ligger publicerat senast kl 14. Jag ska villigt ersänna att jag nog nästan ändå hellre varit på väg till hamnstaden Marseille ikväll och Stade de Vélodrome. Det kommer att KOKA inne i den grytan ikväll, den saken är säker. När Marseilles snudd på psykopatiska fans verkligen sluter sig bakom laget finns det ytterst få arenor i hela världen som kan mäta sig med det trycket som skapas där. Det kan jag själv intyga.

Marseille är inne i sina bästa period på en massa år och tränare Rudi Garcia har verkligen fått bitarna på plats denna säsong. Under våren har man radat upp segrar och dem pånyttfödda Thauvin och Dimitri Payet spelar just nu fotboll på den absolut yttersta världsklassnivån. Senast man spelade hemma i Europa League slaktade man RB Leipzig med hela 5-2 trots att man saknade sitt ordinarie mittlås och förstekeepern Mandanda. Till kvällens möte återfår man Rolando och Rami och backlinjen blir därmed komplett och ordinarie. Lägg därtill en Luiz Gustavo som återgår i elvan och han är i mitt tycke en av europas absolut mest underskattade mittfältare. Ruskigt kompetent tvåvägsspelare.

Red Bull Salzburg är inget dussingäng, det måste vi konstatera. I ligan är man överlägsna och i Europa League har man slagit ut gäng som Lazio och Dortmund. Man är ett lag som öser på framåt även på bortaplan och jag tror det är den fällan som kommer kosta dem dyrt i kvällens möte mot formtoppade och ruskigt hemmastarka Marseille.

Tittar man och jämför spelare för spelare skiljer det ett par nivåer lagen emellan. Det och hemmaplansfördelen som i Marseilles fall verkligen väger tyngre än hos många andra lag kombinerat med deras formidabla formtopp man befinner sig ser jag det som mer än 60% sannolikhet att Marseille vinner ikväll. 1,75 på rak hemmaseger är därför mer än godkänt och jag tycker mig finna spelvärde i det.

Tar Marseille att vinna till 1,75 hos Betfair.com  

**
Tycker även överspelet här till över 2,5 mål till dryga 1,75 är klart intressant. Förväntar mig fullt ös från båda lagen och det kryllar av offensiv kvalité på planen. En Tv-peng (i mitt fall ikväll Livescorepeng) på övern här är given. Även det hittar vi marknadshögt hos Betfair.com

 

Gör som Henke Larsson – Regga ett konto på Betfair och ta del av grymma odds och 1000kronor välkomstbonus!