Marseille vs Red Bull Salzburg. Tror stenhårt på Marseille ikväll. Och mål! – Monsieur
26 april, 2018
Lidingö fortsätter att ösa på
27 april, 2018

Wengers sista Europamatch på hemmaplan. Arsenal går för segern till 2,65? – Monsieur

Kl 21.05 Europa League:  Arsenal vs Atletico de Madrid. SPEL Arsenal dnb ( pengarna tillbaka vid oavgjort) till 1,84

 

Efter mycket om och men är det nu sedan några dagar tillbaka fastslaget att Arsene Wenger från och med juni månad inte längre är manager för Arsenal. Ikväll möter man Atletico Madrid i vad som blir fransosens sista match i europasammanhang på hemmaplan. Har blivit ett par stycken europacupmatcher genom åren, minst sagt, men kvällens match är nog definitivt rankad som en av dem viktigare, TROTS att det är Europa League och inte Champions League man spelar i detta år.

Varför då? Jo, Till nästa säsong ska Arsenal gå in i en ny era och till det krävs det både spetsas till med spelare och framför allt med en tränare av yppersta världsklass (Man borde gå ALL IN för Max Allegri). För att kunna rekrytera personalstyrka från den allra ädlaste korgen krävs det att man spelar i Champions League nästa år, vilket man gör om man lyckas vinna Europa League. Jag är fullkomligt övertygad om att Arsene skulle kunna offra sin högra arm för att lämna över ett Arsenal till nästkommande era med en nyvunnen europeisk cuptitel och därmed allra bästa förutsättningar till vad som komma skall.

Arsene Wengers passion för Arsenal har ingen någonsin kunnat ifrågasätta och trots all massiv kritik han fått utstå senaste åren har han aldrig någonsin tappat förtroendet hos och från sina egna spelare. Att kröna Wengers  över 20 års långa era med en europeisk titel ligger i precis alla som har något att göra med Arsenal intresse.

Jag ska ner och bevittna matchen på plats ikväll och jag förväntar mig en hemmaborg som för en gångs skull verkligen till 110 % sluter samman så det dånar om det och bär Londonlaget fram till ett bra resultat ikväll.

Formen i Arsenal är riktigt bra och hemma på Emirates har man sex raka segrar. Özil är ett frågetecken och han testas sent, likaså Wilshere. I övrigt ser man ut att ställa ut bästa lag på banan frånsett Aubameyang som pga UEFA-reglerna inte får spela ikväll.

Ett bra resultat är ett måste för Arsenal för att ha någon chans på avancemang här. Atletico är blytunga hemma i Madrid och jag tror det krävs en seger här ikväll för Arsenal. Detta vet såklart den gode Wenger och hans mannar mycket väl om.

Efter en helt magisk vinter har Atletico på sistone tappat lite i sina prestationer och till den här matchen saknar man av allt att döma galningen men ack så viktige Diego Costa och ytterbackspjäserna Felipe Luiz och Juanfran. Klart noterbara avbräck. Atletico har gått mållösa i deras två senaste matcher och har bara en seger på dem senaste fem matcherna.

Atleticos ganska svaga form kontra Arsenals mycket starka form och med dem förutsättningar som råder ( Den här matchen väger mycket tyngre för Arsenal än Atletico) tror jag mig verkligen vara övertygad om att Arsenal går för segern ikväll. Jag tror Arsenal kommer föra matchen och jag har svårt att se att Atletico går ifrån Emirates med mer än som mest ett oavgjort resultat.

Arsenal DrawNoBet till 1,84 tar jag hos bethard.  Jag gör det av flera skäl. Formen hos bägge lagen. Skadesituationen. Momentumet. Wengers sista europeiska strid inför sina hemmasupportrar. Arsenals förmåga att faktiskt ofta kröna utskällda och uträknade säsonger med väldigt bra resultat. Costas eventuella frånvaro. Ett kokande (för en gångs skull) Emirates Stadium.

Den raka segern på Arsenal går på sina håll att hitta till dryga 2,70. Vi tar det säkra kortet istället och tar drawnobet Asian 0 ( pengarna tillbaka ifall det blir oavgjort) till 1,84 på Arsenal.  

**

Må den gode Arsene Wenger få en sista europacupkväll i England att minnas. ” Arsenal has become my passport now. Only six months in a club nowadays is massive. You cannot be 20 years inside a club and not feel accountable. So of course it has become my identity. My passport is red and white in fact. ”  Arsene Wenger. Dagarna före kvällens match. 

Forza Arsenal och Monsieur Wenger.

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.