Wengers sista Europamatch på hemmaplan. Arsenal går för segern till 2,65? – Monsieur
26 april, 2018
Fotbollen som rus. – Av Marcus Birro
28 april, 2018

Lidingö fortsätter att ösa på

Tjena!

Här kommer årets första spel från svensk fotboll!
Jag riktar in mig på dom lite lägre serierna.
Vi siktar in oss på ett möte i DIV 2 NORRA SVEALAND

IFK Lidingö har börjat serien strålande med 7 poäng på dom 3 första matcherna. Ser man till matchen dom tappade poäng så borde dom definitivt vunnit. Den matchen spelades mot Norrtälje och borde ha vunnits sett till chanserna. Innan säsongen trodde jag att Lidingö skulle hamna på övre halvan men nu tror jag att dom har bra chans till avancemang.

 

På andra sidan stå Bollnäs, ett lag jag inte sett spela i år ska erkännas men förlusten senast mot Norrtälje känns väldigt svag. Kanske studsar dom tillbaka men jag tror inte det blir denna helg. Innan säsongen tippade jag Bollnäs på undre halvan, inget jag ändrat mig efter denna svaga inledning.

 

Bethard ger oss det fina oddset 2 gånger pengarna på den raka 2an. 
Klicka här för att skapa konto på Bethard.