Två hemmasegrar hittas till fina dubbla degen i Premier League under Lördagen.
28 april, 2018
Man United vs Arsenal. Vad är det frågan om?!
28 april, 2018

Hemmastarka Sampdoria mot bortausla Cagilari. Raka hemmasegern till dubbla pengen! – Monsieur

Serie A Söndag kl 15.00   Sampdoria vs Cagliari. SPEL Rak hemmaseger till 2,0. 

 

Det härliga Genualaget Sampdoria har verkligen gjort en bra säsong i årets Seria A. Fortfarande har man häng på Europaplatserna och söndagens match hemma mot ytterst bortasvaga Cagilari ska och måste bara vara en given hemmaseger.

En viktig faktor till det här mötet till att börja med är att Sampdoria över hela säsong ( även under deras formdippar) alltid tenderat att göra bra resultat mot på pappret sämre motstånd medans man svajjat lite mot mer kvalificerat motstånd. Det talar till vår fördel inför det här mötet.

Cagilari ligger fortfarande i farozonen för nedflyttning och med den ganska svaga truppen man besitter är det fullt logiskt. På bortaplan är man ett av seriens sämsta lag medans Sampdoria i sin tur tillhör ett av ligans bästa hemmalag. Jag förvånas över att vi får dubbla pengen på hemmaseger här. Givet spel på Samp här alltså.

Sampdoria har ett bättre lag, starkare offensiv, hemmaplansfördel och ett krav på tre poäng. Inga noterbara avbräck att rapportera om heller.

Samp rak hemmaseger tar jag med insats av den större arten. 2,0 får vi hos bethard.com 

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.