Hemmastarka Sampdoria mot bortausla Cagilari. Raka hemmasegern till dubbla pengen! – Monsieur
28 april, 2018
Tampa Bay Lightning – Boston Bruins
28 april, 2018

Man United vs Arsenal. Vad är det frågan om?!

Premier League SÖNDAG kl 17.30 

Manchester United vs Arsenal FC. SPEL Arsenal Asian +1 till 2,30. (Insats tillbaka vid uddamålsförlust för Arsenal) 

Ett av hela fotbollsvärldens mest heta rivalmöte sett över hela 2000-talet kanske når sitt slut efter söndagens möte. Under början på 2000-talet var den ständiga rivaliten och fighten mellan Arsenal och United, mellan Sir Alex och Arsene Wenger kanske den hetaste och mest uppsnackade mötet som fanns. Sedan Sir Alex uttåg och Arsenals bristande konkurrenskraft på sistone har kanske digniteten på mötet minskats en aning men det är fortfarande ett extremt hett möte.

Arsene Wenger klargjorde för någon vecka sedan att detta blir hans sista säsong i det Arsenal han varit plikttrogen i över 20 år. Med andra ord blir det hans sista strid på Old Trafford och att det är Jose Mourinho som står i Unitedbåset minskar inte direkt temperaturen över det här mötet för Wenger.

Jag var på plats på Emirates under torsdagens möte mot Atletico och det var tydligt hur både supportrar och spelare bestämt sig att sluta upp bakom Wenger nu under dem sista veckorna som återstår. Var länge sedan jag såg Arsenal så otroligt bra i både det offensiva spelet men även i återerövringsfasen. En total utklassning spelmässigt men ett resultat som var otroligt missvisande. Påminde en hel del om vinterns hemmamöte mot just United, då Arsenal dominerade fullständigt men förlorade ytterst snöpligt ändå med 1-3.

Oddsen står i skrivande stund : 1.43 / 5 / 8,1 . Snälla någon. Jo, jag vet att Arsenal har ett tight matchschema och en hyperviktig retur mot Atletico på torsdag. Vi lär alltså få se ett par roteringar  från Arsenals sida men det finns hög kvalité på den truppen och att man eventuellt till exempel ställer över Lacazette och sätter in Pierre Erick Aubameyang är ju inte direkt en kraftig försvagning. Ett par procent svagare trupp än det fantastiska Arsenallaget man ställde upp med i torsdags, men ändå ett klart slagkraftigt lag är att vänta.

United spelar för andraplatsen i ligan och har en fin FA-cupsemiseger i ryggen. Inga noterbara avbräck att rapportera om. Jag tycker ändå inte att man överhuvud taget ska klassas som såhär stor favorit i det här mötet. Rivaliten lagen emellan, revanschlustan, den ruskigt starka formen hos Arsenal och det faktum att Wenger nog mer än gärna vill avsluta sin rivalitet med United och Mourinho på Old Trafford med bästa möjliga utfall tycker jag talar för Arsenal här.

Att vi får 2,30 (!) på Arsenal Asian +1 är otroligt högt. Den raka bortasegern till 8,1?! Alltså, kom igen! X2 till dryga 3,0.  Finns många olika alternativ att landa på för Arsenals favör här. 

Jag väljer den ”fega” men väldigt spelvärda +1 på Arsenal till 2,30. Vi vinner på kryss elr Arsenalseger och får insatsen tillbaka vid uddamålsförlust. Det krävs alltså en tvåmålsseger för United för att vi ska gå miste om våra insatser. Väldigt högt.

Ska sägas att jag precis kollat igenom presskonfersenerna som båda tränarna haft inför den här matchen och det finns inga indikationer på att Wenger kommer att ställa ut ett svagt lag på banan. Han vill avsluta eran United vs Wenger på absolut bästa möjliga sätt. Att det ”tighta spelschemat” väger in såhär mycket i oddsen som det gör, det köper jag inte alls. Arsenal är vana vid tight matchande och det är inte föräns torsdag man ska ut och spela igen.

Klart spelvärde. Arsenal +1 hos bethard. TAGET!  

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.