Real Madrid – Leganes
28 april, 2018
Hemmastarka Sampdoria mot bortausla Cagilari. Raka hemmasegern till dubbla pengen! – Monsieur
28 april, 2018

Två hemmasegrar hittas till fina dubbla degen i Premier League under Lördagen.

Just på PL har formen senaste veckorna varit stekhet och vi avser att fortsätta så även under denna helg. Hittar två fina hemmasegrar till överraskande höga odds.

SPEL Premier League Lördag kl 16.00

Crystal Palace vs Leciester. SPEL Rak hemmaseger Crystal Palace till 2,10 hos bethard.com 

Crystal Palace hemma i London har vi rekat en hel del under säsongen och allt som oftast med goda resultat. Palace har efter mycket om och men lyckats tråckla sig ur det bottenträsk man befunnit sig i under säsongen. Truppen är egentligen alldeles för bra för att ens beblanda sig i bottenträsket och vi får nu tack och lov av allt att döma se Palace i PL även nästa säsong.

Idag möter man ett Lecisester som befinner sig i en väldigt dålig formkurva och ser ut att mer eller mindre ha checkat ut för säsongen. På Selhurst Park är det alltid fullt ös för Palace och en seger idag skulle helt säkra kontraktet. Crystal Palace kommer till matchen med bästa möjliga startelva medans bortalaget riskerar att starta utan sin målvaktskanon Schmeichel och Okazaki.

Momentumet, den offensiva kvalitén och motivationen talar för en hemmaseger här. Lägg därtill höstens möte där Palace på bortaplan körde över Leciester med 3-0.

Jag tar den raka hemmasegern till 2,10 hos Bethard.com. Crystal Palace att vinna. 

 

Newcastle vs West Bromwich. SPEL rak hemmaseger Newcastle till 1,95.  

Rafa Benitez har verkligen gjort succé hos nordlaget Newcastle. Med ganska så små medel har han stabiliserat detta Newcastle på en mycket imponerande sätt. Bortsett från bortaförlusten senast mot Everton har man fyra raka segrar och går mot en riktigt fin slutplacering i tabellen.

WBA går det däremot lite tyngre för. Förvisso en mycket överranskade seger borta mot United häromveckan men tabellägget ser ut som så att man redan nu är så långt sist i tabellen att man är garanterade en nedgradering till Championsship till nästa säsong.

Även om det är spelare som spelar för nya kontrakt och andra klubbars intresse i WBA ser jag Newcastle som ett bättre lag, med en bättre form och en hemmaplansfördel som ej går att förringa.

Det här bör Newcastle vinna till en större sannolikhet än det oddsen påvisar. Spelar Newcastle till 1,95.  

 

***

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.