Snabb summering av gårdagen och kvällens Spelvärde i Madrid – Monsieur
3 maj, 2018
Vi vann men föll ändå. Vi föll men vann ändå. – Av Birro
5 maj, 2018

Två spel från Div2 Norra Svealand i helgen

Hallå eller privet som man säger i Rysslnad.

 

Två spelrekomendationer från Sveriges mest spelvärda serie. En vad man i spelbranchen brukar kalla ¨säker¨ och en som har mer av ett ¨värdeodds¨. Serien börjar sätta sig och man kan börja se vad som kommer utgöra en botten respektive toppen av serien.

 

Vi börjar med den ¨säkra¨ matchen. Här måste jag börja med o säga att det inte finns några säkra matcher såklart. Om vi börjar med Stocksund som började serien lite knackigt, där spelet på mittplanen fungerade väldigt bra men målen uteblev. Senast i serien vann man med 6-1 och efter det 1-0 mot vallentuna i cupen. Stocksund kommer att befinna sig högt upp i tabellen när vi summerar säsongen.

Annat gäller hos hemmalaget Norrtälje, laget blandar och ger men när man kikar närmare ser det inte så himla bra ut och starkaste prestationen i år är mot Lidingö där man fick med sig ett kryss. Fyra poäng på lika många matcher är inte o skryta om. Lägg där till denna rubrik från Norrtälje tidning:

Bomben – förstakeepern lämnar BKV: ”Han har tappat sugen på fotbollen”

Minst sagt kaosartat läge i redan pressade klubben. Det är bara hämta hem 1.45 hos Bethard, svårt att se något annat utfall än bortaseger.
Vi spelar alltså på Stocksund seger till 1,45 på Bethard!
Klicka här för att skapa er ett konto på Bethard.

 

Nu till den andra matchen och ett ¨värdeodds¨. På ena sidan har vi ett jumbolag med en ynka poäng efter fyra matcher. Strömsbergs IF är tyvärr det sämsta i serien och kan nog redan nu börja fundera på division 3 nästa säsong. Har egentligen inte mycket att tillägga här utan dom är helt enkelt inte tillräckligt bra för denna serie. På andra sida står Valbo FF, inte spelat den roligaste fotbollen i år men kommer placeras sig i mitten av tabellen. Laget har inte vunnit i år och nu är det väl dags helt enkelt.

Generösa Bethard ger oss 2.40 på Bortaseger eller för den som vill spela lite mer safe 1.83 på pengarna tillbaka vid lika.
Klicka här för att skapa er ett konto på Bethard!