Ny viktig skalp för Sampdoria till skyhögt drawnobet-odds?
5 maj, 2018
Dalkurd – Kalmar
6 maj, 2018

Chelsea går för segern mot ett slitet Liverpool! – Monsieur

Söndag 6 maj kl 17.30 Premier League 

Chelsea vs Liverpool. SPEL Chelsea rak seger till 2,20.   

 

Chelsea har fortfarande chans på en CL-plats, om än liten. Då krävs det seger hemma mot Liverpool och utöver det lär både fans och spelare  och Conte i sin sista stora match som Chelsea-tränare vara mer än sugna på att tvåla dit den nyblivne CL-finalisten. Liverpool har spelat väldigt mycket matcher på sistone och lär rotera en del i laget då matchen inte har någon större betydelse för klubben rent tabellmässigt. Då ska man veta att Liverpools trupp inte alls är lika bred som många av sina konkurrenter så bara den faktorn talar för att Chelsea kommer ställa upp med en betydligt bättre elva än sin motståndare.

Jag tror INTE Chelsea står så högt som 2,20 vid matchstart.

I övrigt då? Den gängliga men för Contes Chelsea mycket viktige Alonso återgår till elvan efter ett par matchers avstängning. Bästa möjliga elva kommer Chelsea kunna starta med. Formen också fin för Chelsea som kliver in med 4 raka segrar i ryggen.  

Den viktigaste faktorn till varför jag väljer Chelsea här är ändå Antonio Conte. Säga vad man vill om honom men han är en av dem slugaste tränarna i hela världen och är en av få tränare som aldrig gått på ”Jurgen klopp-minan.” Conte har alltid vetat hur han ska hantera Klopps omställningsspel och intensiva press och med Chelseas låga 3/5-backslinje får inte Liverpool dem ytorna som dem behöver för att spela sin bästa fotboll.

Motivationsfaktorn, fräschheten i truppen, hemmaplan och spelstilarna. Jag tycker det talar för Chelsea här.

Spelar Chelsea rak seger till 2,20. Lär sjunka ju närmre matchstart vi kommer.

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.