Östersund vs Peking lovar mål. – Monsieur
5 maj, 2018
Ny viktig skalp för Sampdoria till skyhögt drawnobet-odds?
5 maj, 2018

Elfsborg – AIK på söndagen kan väl inte bli annat än öppet?

Allsvenskan 6 maj söndag kl 17.30

Elfsborg vs AIK. SPEL : Över 2,5 mål till 2,0 hos Bethard.com 

Lite väl högt det där oddset va? Ja, definitivt.

Senaste inbördes möten lagen emellan. 

Nu har ju inte historik och statistik en avgörande roll när man bedömmer och analyserar en match men i just det här mötet tycker jag ändå att det finns en betydande vikt i det här. Såklart nya elvor och till mångt och mycket nya spelare överlag än tidigare möten men spelfilosofierna i lagen är mycket densamma.

Elfsborg har inlett säsongen uselt. AIK har inlett den oerhört bra. Elfsborg lär se det här som en mycket möjlighet att vända på steken efter den här usla inledningen och AIK kommer säkerligen lurpassa till en början men med en kraftig strävan efter tre poäng i deras redan tidiga jakt på guldet.

Elfsborg styrka ligger i offensiven och just för detta år med AIK:s alla skadebekymmer i backlinjen har man kompenserat dem tappen med att besitta en offensiv besättning som nog får klassas som den bästa dem haft på hela 2000-talet.

Förväntar mig att trenden fortsätter med målkalas i det här mötet.

Över 2,5 mål till 2,0 är högt och klart spelvärt. 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.