Allegri är en försiktig general i en klubb som älskar sina försiktiga generaler. – Av Birro
14 maj, 2018
Marseille, en unik och speciell klubb i en ännu speciellare stad. – Av Birro Inför kvällens EL-final
16 maj, 2018

Fyra matchspel under tisdagens från Rom – ATP Masters

ATP Masters ROM tisdag 

Lite kortare motivering pga tidsbrist idag men hittar fyra bra spel.

Start kl 11.00 och framåt:

Fernando Verdasco vs Damir Dzhumhur. SPEL Verdasco 1,52  

Dzhumur är en av tourens absolut mest formsvaga spelare. Idag ställs han mot en Verdasco som förvisso inte heller rosat marknaden på sistone men är en klart bättre spelare än Dzhumhur och när underlaget dessutom är långsamt grus, ja då ska spanjoren Verdasco vara numret för stort för den genomvidrige och osympatiske Dzhumur. Spelar Verdasco till 1,52 hos Bethard.com . Är inte främmande för handikappspel.

 

Lucas Pouille vs Anderas Seppi. SPEL Pouille 1,80 

Möttes för några veckor sedan i Davis Cup där Pouille gick segrande. På dem flesta sidor står Pouille runt 1,70 som mest men Bethard ger i skrivande stund på morgonkvisten 1,80. Trots Lucas Pouilles svaga form är han en bättre spelare än Seppi och det här underlaget ska passa Pouille minst lika bra som för Seppi. Tar Pouille till 1,80 med en liten lägre insats.  

 

Thomas Berdych vs Denis Shapavalov. SPEL Berdych 1,80  

När man ser detta odds är man bra sugen på att lasta in en större insats. Enda lilla invändningen är väl Berdych osäkra form men alltså, Berdych i dem här spelförhållandena ska inte förlora mot Shapavalov. Oddssättarna värderar Shapos fina Madrid-vecka på tok för mycket. Skiljer oändligt mycket mellan det blixtsnabba gruset och luften i den höga belägringen i Madrid kontra här i Rom. Här blir det mer monotont bollande och där har både Berdych betydligt starkare och stabilare slag i sin repertoar. Berdych till 1,80 känns jättehögt.  

 

Philipe Kolschreiber vs Jack Sock. SPEL Kolschreiber till 1,60  

Jack Sock vann stort mot Ferrer senast men det var snarare Ferrer uselhet snarare än Socks briljans. Kolschreiber är formstark och betydligt vassare än Sock på det här gruset. Ska inte vara något snack här.

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.