Europa League Final där favoritskapet är alldeles för överdrivet – Monsieur
16 maj, 2018
ATP Rom Kvartsfinaler under fredagen! – ;M
18 maj, 2018

8-delsfinaler i Rom ATP Masters Torsdag

Åttondelsfinalsdags i Rom tycker det finns en hel del matcher som känns ruggigt fina på förhand.

Vi vevar igång i tidsmässig rangordning. Ska vara uppehåll från regn så kalasen ska sparka igång runt 12.00 och framåt.

Torsdag Kl 12.10 och framåt; 

A. Bedene vs Pablo Carreno Busta. SPEL Carreno Busta 1,77 

Mycket jämnare odds än vad jag trodde vi skulle få. Inbördesfavör till Bedene förklarar säkerligen det med sina 3-1 i matcher men numera är Busta både en och två nivåer bättre än Bedene och jag tror Carreno Busta vinner idag. Sett bra ut hittils trots settapp.

Juan Martin Del Potro vs David Goffin. SPEL Del Potro 1.74 

Del Potro är underskattad på grus. Han har egentligen alla verktyg för att vara riktigt farlig på grus mot i stort sett vem som helst. Såg stundtals riktigt bra ut igår mot Tsitsipas.

David Goffin blandar och ger. Tråcklade sig vidare utan att imponera i förra rundan och ser inte särskilt övertygande ut. När Del Potro dessutom i grunden är en betydligt bättre spelare än Goffin, ja då bör Delpo vara större favorit än oddsen indikerar. På ett snabbare underlag kan Goffin störa Del Potro med att dra upp tempot men när vi nu har såpass långsamt underlag här i Madrid kommer Delpo få all tid i världen att svinga sin forehandslägga och slå igenom Goffe.  Tar Delpo till 1,74 hos Bethard. 

 

Rafa Nadal vs Denis Shapovalov. SPEL Shapovalov +6,5 gem till 1,90. 

Inte ofta man spelar emot Nadal på grus om ens någonsin. Å andra sidan gör vi ju det inte här heller, vi respekterar bara Shapos styrkor genom att förutspå att det åtminstone inte blir någon total utskåpning här. Tycker Shapo har precis dem verktygen i sin repertoar som en fläckfri dag skulle kunna hota Nadal. Inte nödvändigtvis vinna, men hota. Shapos höga toppade forehand är nog det slaget Nadal trivs sämst emot. Lägg därtill att Shapo servar ruskigt bra och även mot en så bra returnerare som Rafa kommer Shapo trots allt få en hel del gratis på sin serve. 6-3, 6-3 Rafa? Ja, låt så bli. Då sitter ändå vårt spel. Tycker defintivt denna lina är värd att testa.

Kyle Edmund vs Alex Zverev. SPEL Edmund +3,5 gem till 1,95 

Zverev ser riktigt bra ut för stunden och börjar visa upp en mentalitet och ett spel som doftar GS-titlar inom snar framtid. Kanske lite märkligt att då placera handikapplinor på hans motståndare idag. Tycker mig ändå ha några goda anledningar. Såg både Zverev och Edmund igår. Zverev gjorde en okej insats men mot ganska svagt motstånd. Edmund däremot, Satan så bra han såg ut stundtals mot Lucas Pouille. Grymt tryck i grundslagen och sedan en ruskig prescision och tajming i sina attacker. Edmund är dessutom erkänt skicklig på just grus och serven har funkat väldigt bra hittills i turren. Tror det här kan bli en grym och jämn match och +3,5 gem på Edmund till nästan dubbla pengen. Taget.

 

Philipe Kolschreiber vs Kei Nishikori. SPEL Kolschfreiber 2,65 

Fortsätter att köpa på mig Kolschreiber och det fortsätter att ge betalt. Gillar verkligen hans spelstil och den passar som handen i handsken på det här underlaget. Nishikori är såklart en bättre spelare i grunden men fladdrade en del mot Dimitrov igår och Kolschreiber, även om scoren blev rätt så jämna, var klart bättre än Jack Sock. Tycker oddset 2,65 på Kolschreiber är alldeles för högt mot en fladdrig och servesvag Nishikori.  

 

Chum Yetza.

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.