Allsvenskan!
19 maj, 2018
Norrlandsderby med hög mållina under lördagen! 19/5
19 maj, 2018

Fint spelvärde i Buffons sista match! – Monsieur

Seria A Lördag kl 15.00

Juventus vs Verona. SPEL: Båda lagen gör mål – NEJ till 1,72  

Gianluigi Buffon, en av världshistoriens största målvakter lägger handskarna på hyllan i eftermiddag, åtminstone i sitt kära Juve hemma i Turin. Ligatiteln är redan bärgad så räkna med att denna match i stort sett endast kommer handla om Buffon.

Motståndet Hellas Verona har med sina ynka 25 poäng försatt sig sedan ett par veckor i en sits som gjort dem klara för degradering till Serie B tills nästa år, med andra ord; Ingenting att spela för.

Juvelånet Kean och Valotti saknas dessutom för Veronas del. Juventus i sin tur kommer ställa upp utan Sami Khedira och Chiellini men det är inga pjäser som är oersättliga.

Som sagt, dagens match handlar om Buffon och endast Buffon. En av italien och världens största fotbollsikoner som är omtyckt överallt och av nästintill allihopa. En sådan här match vore på förhand nu med ligatiteln redan bärgad ganska så avslagen, men lita på att Juventus kommer vara 110% fokuserade på att ge sin kapten en värdig avslutning och är övertygad om att tränare Max Allegri krävt en hållen nolla i eftermiddag.

Ett fokuserat och taggat Juventusförsvar tillhör världens kanske top 3 bästa defensiv. Detta ska det genomusla och lamslagna Hellas Verona tränga sig igenom? Nej, inte särskilt troligt. Värsta tänkbara scenario är 0-0 här för Juve och ja, då sitter även vårt spel.

1,72 på att det blir åtminstone en hållen nolla idag ( BÅDA LAGEN GÖR MÅL –  NEJ till 1,72! ) , taget och givet utan några som helst tveksamheter.

****

Glöm ej att läsa Marcus Birros briljanta krönika om Buffons avsked och storhet.

https://www.oddsbaren.com/2018/05/18/buffon-startade-en-ny-tidsordning-av-marcus-birro/

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.