Fint spelvärde i Buffons sista match! – Monsieur
19 maj, 2018
Hammarby vs AIK där Gnaget måste undvika förlust.
20 maj, 2018

Norrlandsderby med hög mållina under lördagen! 19/5

Allsvenskan Lördag kl 16.00 

Sundsvall vs Östersund. SPEL Över 2,5 mål till 1,95  

Sundsvall får nog betraktas som en av säsongens absoluta överraskningar såhär långt. Den spanska lågbudget-satsningen har verkligen fått ett maximalt utfall och det är stundtals bländade prestationer Sundsvall utfört under inledningen i allsvenskan.

Östersund då? Raka motsatsen egentligen. Resultaten har lyst med sin frånvaro och spelet har sett stabbigare ut än fjolåret. Dock kan jag tycka att man blivit lite väl ofördelade på poängen. Båda förlusterna mot Örebro och Norrköping förtjänade man mer.

Kvalité finns det i bägge lagen och en god anfallsvilja. Inga noterbara avbräck i något av lagen (bortsett från Maic Sema hos hemmalaget). Dags att det lossnar för Östersund samtidigt som Sundsvall spelar såpass bra fotboll för stunden att dem mest sannolikt kommer göra mål på Östersund.

Tycker matchbilden talar för att vi får se mycket chanser i eftermiddag på konstgräset i Sundsvall. Över 2,5 mål till 1,95 köper vi på oss!  

 

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.