Revanschen och tiden är alltid din vän. – Av Marcus Birro
30 maj, 2018
Sandroz är tillbaka med blytunga spelvärden på fredagens E-sport!
1 juni, 2018

Roland Garros torsdag – omgång 2

Start om drygt en timme så lika bra att vi direkt går in på dagens utvalda spel. Blev ett gäng 5-setare igår plus två matcher som inte hann spelas klart så risk att schemat även idag halkar lite efter. Zverev, Dimitrov och Nishikori var alla illa ute men lyckades ta sig vidare i skiljeset allihopa.

Torsdag Franska Öppna start kl 11.00

Denis Shapovalov vs Max Marterer. SPEL Marterer 3,35 . Royrichie.com 

Fortfarande inte helt övertygad om att Denis Shapovalov är särskilt stabil på grus trots en del fina resultat på slutet. Två ungdomar mot varandra med karriären framför sig. Två vänsterhänder mot varandra där Denis toppade krossforehand inte får samma dödlighet som mot en högerfattat spelare. Tror det här blir en tight historia och 3,35 känns högt på Marterer. 


Ruben Bemeleman vs Jurgen Zopp. SPEL Zopp till 1,75 – Royrichie.com 

Bemeleman fick drömlottningars drömlottning i form av Bahmbri på grus i första ronden. Inte Bambi på is, men nästan. Zopp gjorde en riktigt fin och stabil insats mot en förvisso ganska svag Jack Sock men motståndet idag är av ännu sämre kaliber. På grus ska det inte vara något snack här, det här ska Zopp vinna i komfortabel stil. 1.75 på Zopp som vinnare är taget.

 

Sergei Stakhovsky vs Mischa Zverev. SPEL Stakhovsky till 2,55  – Royrichie.com 

Förra rundans skräll på pappret var när Stakhovsky slog ut den gamla räven Feliciano Lopez. Sett till insatsen var det ingen skräll överhuvudtaget, Stakhovsky dominerade Lopez över hela matchen och hanterade hans serve på ett utomordentligt sätt. Idag möter han en väldigt snarlik spelstil likt Lopez, om inte ännu mer utpräglad Serve-volley. Mischa Zverev är själva defintionen av en icke-gruskompatibel spelare även om han stundtals lyckas vinna en och annan match mot taktiskt avhuggna huvuden eller Remartism-lidande motståndare. Tycker 2,55 på Stakhovsky är på tok för högt och vi laddar den stora kanonen här.


Julian Bennetaue vs Juan Martin Del Potro. SPEL Bennetaue +2,5 set till 2,03 

Julians sista framträdande på Roland Garros lär bli idag då han flaggat för att detta blir hans sista säsong på touren och Del Potro lär vara en för övermäktig motståndare. Otroligt starkt att vinna förra rundan och man såg hur mycket det betydde för honom att avsluta på ett fint sätt i denna hemmaturnering. Bennetaue är fortfarande en kompetent tennisspelare och får nog klassas som en av det taktiskt mest skickliga. Lär bli en bra coach den gode Julian.

Påhejad av den högljudda Paris-publiken lär han kämpa ända in i det sista oavsett vad det står på resultatbrädan och Del Potro har visat en halvsvajjig form där han haft svårt att hålla fokus och nivån matchen igenom. Blir inte alls förvånad om Julian lyckas knipa hem ett set och till över dubbla pengen är det klart värt att testa. Julian Benneatue +2.5 set till 2,03 (Ett vunnet set för Julian räcker alltså för vinst) tar vi hos Royrichie.

/ Monsieur

****

Nya STORsatsande RoyRichie erbjuder oss och våra läsare 100% upp till 3000kronor i insättningsbonus. Stort utvud på casino men framför allt Odds och liveodds. Skapa konto via länken eller klicka på bilden.