Sandroz är tillbaka med blytunga spelvärden på fredagens E-sport!
1 juni, 2018
Rom före allt annat. – Av Marcus Birro
1 juni, 2018

Första MAXSPELET under årets Franska Öppna tas redan nu på lördagsrundan!

Varit lite blandad kompott hittills med endast 4/8 speltips inne. Marterer till 3,40 och Zopp til 1,74 hittade hem i två tighta tillställningar medan Stakhovsky hade god chans mot Zverev och såg länge ut att ta hem det. Del Potro demolerade Benneatue så där var det inte ens nära. 

Dagens oddsutbud under fredagen känns korrekt satta och det är inget jag tar pre iallafall. Kan tycka att Berretini är aningen underskattat mot Thiem, inte på så sätt att jag tror Berretini vinner, men handikapplinan +8,5 Berretini betalar 1,80. Då ska man veta att Berretini är vass på gruset och har en fruktad serve mot en Thiem som inte har returerna som sitt starka vapen. Borde inte bli en överkörning det där men ändå, jag avvaktar en stund.

Ser i nuläget förstaset mellan Verdasco vs Dimitrov och hinner man läsa detta i god tid skulle jag nog rekommendera en livepeng på Verdasco till över dubbla pengen. Dimtrov har problem med Verdascos toppade forehandkross som dimper ner i Dimitrovs svaga backhandhörn. Än så länge håller dem sin serve. 4-4. 

I övrigt kan jag tycka att Monfils står väldigt högt mot Goffin sett till att dem här två bara för en 6-8 månader sen sågs som rätt så jämnbördiga. Hemmaplan för Monfils och man vet aldrig vad som kan ske om han väl ser till att skärpa sig. 3.40 på Monfils i nuläget, högt men vill nog se inledningen innan jag plockar på mig Monfils. Risken finns som sagt alltid att han kliver ut på banan och bara ger fan i det.

Mer? Nja, vi går in på det vi kommit hit för istället.

Lördag Franska Öppna: Borna Coric vs Diego Schwartzman. SPEL Coric till 1,68 (MAXSPEL!) 

Såg det här oddset inatt precis innan jag skulle natta kudden. Tog genast en större insats till 1,75 och över natten har det redan sjunkit ett par punkter. Fortfarande över dygnet kvar till matchstart och jag tror det kommer fortsätta sjunka men finner klart spelvärde nästintill ända ner till 1,60. Försökt vrida och vända på den här matchupen hela morgonen med mig själv och andra kunniga tennisbekanta och nej, det går inte att komma fram till någon annan slutsats än att Coric ska slakta Schwartzman imorn. Kanske inte nödvändigtvis slakta med 6-0, 6-1, 6-1 men att det över fem set ska vara en markant favör till Coric ser jag som makalöst troligt scenario.

Ganska så lika spelartyper dem här två, två skickliga bollare som spelar i relativt högt tempo och hyfsat bra tryck i slagen. Båda servar dessutom mer än okej, särskilt den dvärglike argentinaren som trots sin längd besitter en fin serve. Hur kommer det sig att Coric borde vara så stor favorit här då? Jo, det faktum att deras ganska så likartade spelstilar ändå mynnar ut i att Coric är bättre på precis alla delar i spelet. Inte överdrivet bättre, men bättre. På allt.

Har sett Coric matcher och han har sett ruskigt tänd ut och sett väldigt bra och mött ganska så gediget motstånd. Schartzman  har också imponerat resultatmässigt men mött spelare som hade passat bättre in på AFA:s årsgala än på den allra yttersta tennisscenen.

Rekommenderar en större insats här men att man är noga med att välja ett spelbolag som återbetalar insatsen ifall matchen ej spelas klart (om någon skadar sig). Detta då Coric tidigare under våren haft några få skador och det är inte värt att ta risken att han ska gå sönder här och vi förlorar på det.

Jag har spelat hos RoyRichie.com. BORNA CORIC ATT VINNA TILL 1,68 med stor insats.

Nya STORsatsande RoyRichie erbjuder oss och våra läsare 100% upp till 3000kronor i insättningsbonus. Stort utvud på casino men framför allt Odds och liveodds. Skapa konto via länken eller klicka på bilden.