Roland Garros torsdag – omgång 2
31 maj, 2018
Första MAXSPELET under årets Franska Öppna tas redan nu på lördagsrundan!
1 juni, 2018

Sandroz är tillbaka med blytunga spelvärden på fredagens E-sport!

Turnering:  StarSeries i-League Season 5

Fredag Klockan 11:  Avangar vs Navi. SPEL Navi till 2,15

Dom här lagen spelar gruppspel och för att gå vidare måste man vinna 3 matcher och båda dom här lagen har 2-2. Navi är ett klart starkare lag med en så länge det här årets bästa spelare s1mple och har väldigt erfarna spelare då dom har varit med i flera stora turneringar. Men Navi har sett lite skakiga ut men jag tror verkligen inte att dom åker ut så här tidigt i turneringen mot ett lag som Avangar. Avangar är ett lag som inte ens är top 20 medans navi är ett lag som är top 3 och dom spelar bäst av tre matcher. Jag vet att Navi kommer ge allt imorgon och att det kommer förmodligen bli en relativt enkelt match.

Speltips: så jag föreslår att man lägger Navi för 1,45 eller så kör man på att Navi vinner med 2-0 i kartor till oddsen 2,15 på Betway. 
***
Fredag kl 17.00: Godsent vs North. SPEL North till 1,65Dom här lagen har spelare som är väldigt bra inviduellt men north har sett mer taktiskt bättre ut och mer stabilare. Godsent är ett svenskt lag med många unga spelare som inte har varit i scenen lika länge som North, Godsent är upp och ner och ibland vinner dom över lag med 16-3 och ibland ser dom helt vilsna ut. Jag tror inte Godsent har vad som krävs för att vinna en bäst av tre-match mot North när de verkligen gäller vilka som går vidare till playoff. Godsent har haft relativt enkelt mostånd om man jämför med vilka North har mött, Godsent torskade till och med en bäst av tre mot Avangar med 2-1. North har spelare som har varit med i top lag och vunnit medaljer för bästa spelare i turneringen samtidigt som spelare i Godsent aldrig riktigt har vunnit något speciellt.

Speltips: North som vinnare till odds 1,65 på Betway.

 

***

Fredag Kl 22.00

Turnering:  DreamHack Open Austin 2018

Fragsters vs eUnited. SPEL Fragster till 1,65

Jag tycker Fragsters är de klart bättre laget med danska supertalanger som har spelat med varandra en ganska lång tid nu. Dom möter laget eUnited som är ett amerikanskt lag som jag inte har sett överdrivet mycket ifrån men tycker dom spelar jättedålig cs och det ser inte ut som dom litar på varandra. Fragsters har även fått mycket komplimanger av lag som ligger i toppen just nu. Dom här lagen har aldrig mött varandra förut så de kan va lite klurigt men eUnited har torskat mot lag som Fragsters har demolerat. De enda problemet med den här matchen är att de är bäst av ett och de kan ofta gå hur som helst men hade de varit bäst av tre hade jag varit rätt säker på att Fragsters hade vunnit väldigt enkelt så dom borde nog plocka vinst på bäst av ett också.
Speltips: Jag kommer lägga fragsters som vinnare till 1,65 men man kan även lägga Handicap (-2,5) för oddsen 1,85.
Oddsen hittas hos Betway.com